Számít hogy a párotok mennyire tud helyesen írni?
De örülök hogy más is így van vele!
Az egyik barátnőm párja bejelölt facebookon, és ahogy néztem az írásait, a fent említett szavakat használja + trágárkodik is rendesen. És elgondolkodtam rajta hogy jesszusom...A suliban is kb észre lehetett venni, hogy a nagyszájú menőmanók írása 1-2-3-as lett, az intelligensebbeknek(?) meg 4 vagy 5.
De amúgy nem tudom ez mitől függ.
Nekem számít nagyon, de emiatt nem szakítanék meg egy kapcsolatot. Exem például nem tudott helyesen írni, sőt, még érettségije se volt, de nagyon ügyes volt a szakmájában, és jól forgott az esze. Csak hanyag volt és lusta az ilyen dolgokban. Mindig zavart, néha szóvá is tettem, de általában le lettem hurrogva emiatt.
Szerencsére a férjem teljesen helyesen ír, nagyon szeretem ezt benne.
Azért nem feltétlen van ez így.
Vannak, akik kiskorukban rosszul beszéltek, ejtettek ki mondatokat. Nekik ez az írásukban megmaradhat. És még több ilyen dolog van, ami miatt valakinek nem tökéletes a helyesírása. Nyilván az alapvető dolgokra megpróbál a többség figyelni.
De nem hiszem, hogy egy jó kapcsolat alapja feltétlen ez lenne!
Azért ne sarkítsuk el a dolgokat. Rendben , hogy fontos, de ez nem olyan, mint a jó szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!