Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít hogy a párotok mennyire...

Számít hogy a párotok mennyire tud helyesen írni?

Figyelt kérdés
Ebből le lehet szűrni valamit? Ilyen: tuc, báttyám, kertyébe és hasonló dolgokra gondolok...
2012. nov. 30. 17:24
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:

De örülök hogy más is így van vele!

Az egyik barátnőm párja bejelölt facebookon, és ahogy néztem az írásait, a fent említett szavakat használja + trágárkodik is rendesen. És elgondolkodtam rajta hogy jesszusom...A suliban is kb észre lehetett venni, hogy a nagyszájú menőmanók írása 1-2-3-as lett, az intelligensebbeknek(?) meg 4 vagy 5.

De amúgy nem tudom ez mitől függ.

2012. nov. 30. 17:36
 12/58 anonim ***** válasza:
75%

Számít.

Azt, hogy igénytelen.

2012. nov. 30. 17:37
 13/58 anonim ***** válasza:
63%

Nekem számít nagyon, de emiatt nem szakítanék meg egy kapcsolatot. Exem például nem tudott helyesen írni, sőt, még érettségije se volt, de nagyon ügyes volt a szakmájában, és jól forgott az esze. Csak hanyag volt és lusta az ilyen dolgokban. Mindig zavart, néha szóvá is tettem, de általában le lettem hurrogva emiatt.

Szerencsére a férjem teljesen helyesen ír, nagyon szeretem ezt benne.

2012. nov. 30. 17:38
 14/58 anonim ***** válasza:
75%
A mai fejemmel számítana. De fiatalabb koromban összejöttem ilyen sráccal és ki is derült róla hogy egy tahó...
2012. nov. 30. 17:38
 15/58 anonim ***** válasza:
67%

Azért nem feltétlen van ez így.

Vannak, akik kiskorukban rosszul beszéltek, ejtettek ki mondatokat. Nekik ez az írásukban megmaradhat. És még több ilyen dolog van, ami miatt valakinek nem tökéletes a helyesírása. Nyilván az alapvető dolgokra megpróbál a többség figyelni.

De nem hiszem, hogy egy jó kapcsolat alapja feltétlen ez lenne!

Azért ne sarkítsuk el a dolgokat. Rendben , hogy fontos, de ez nem olyan, mint a jó szex.

2012. nov. 30. 17:39
 16/58 anonim ***** válasza:
66%
Nem feltétlenül, nem tudom, hallottatok-e már a diszlexiáról, diszgráfiáról. Nem feltétlenül tudatlanság kérdése. Ha egyébként minden rendben van a gondolkodásával, akkor nem, nem zavarna.
2012. nov. 30. 17:44
 17/58 anonim ***** válasza:
77%
Engem, naon is zavana ha a parom nem lene képes hejesen írni!
2012. nov. 30. 17:44
 18/58 anonim ***** válasza:
75%
Nekem számít. Elég kiábrándító volt, amikor a volt barátomtól(aki orvosira jár) kaptam egy szerelmes levelet, és fél órámba telt, mire kibogoztam, mit is akart írni...És nincs diszgráfiája...
2012. nov. 30. 17:45
 19/58 anonim ***** válasza:
50%
18. De ha orvos, akkor annyira idióta nem lehet.
2012. nov. 30. 17:46
 20/58 anonim ***** válasza:
78%
Semmi köze az intelligenciához, a műveltséghez van köze. De érdekes kérdés, mert ha olyan emberrel jársz, aki tájékozott, művelt, az általában tud is helyesen írni.
2012. nov. 30. 17:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!