Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor megismertétek a párotok...

Amikor megismertétek a párotok család centrikus volt vagy később vált azzá?

Figyelt kérdés
Az én páromon azt látom,hogy a munka a legelső és nem a család. Én a későbbiekben szeretnék kisbabát, viszont ő bele se mer gondolni,nem akar egy jó ideig ilyenről hallani. Én se a közeljövőben szeretnék, de nem tetszik az ilyen hozzáállás.
2012. nov. 23. 22:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen jöttünk össze... mondhatni első pillanattól fogva együtt élünk ;-) . IGEN... az első pillanattól fogva a családcentrikusság volt rá jellemző , 3,5 éve voltunk együtt,mikor a gyerekünk megszületett.
2012. nov. 23. 22:28
 2/24 anonim ***** válasza:
62%

ne is tessen. Nálunk ugyanez volt, első és 100.a munka, utána valahol a családja. Nem jött be...

Elváltunk.

Nem csak emiatt persze, de ez is benne volt. Ha behivták vasárnap képes volt a családi program közepéről elrohanni, mert Ő neki menni kell.

Most se vagyunk fontosak.

2012. nov. 23. 22:29
 3/24 anonim ***** válasza:
69%
Az én párom kifejezetten családcentrikus, mindig is az volt. A bajom csak az, hogy ezalatt ő az anyjáékat meg a testvére családját érti, nem pedig a leendő feleségét és esetlegesen születendő gyermekei anyját. Szerintem ez még nagyobb gáz így 30-on túl, mint a Te párod :(
2012. nov. 23. 22:30
 4/24 anonim ***** válasza:
67%
Kutyából nem lesz szalonna. Az emberek nem változnak, főleg ilyen nagy dolgokban. Mondjuk a családcentrikusságban fontos, hogy mit látott szülői példaként az apjától.
2012. nov. 23. 22:35
 5/24 anonim ***** válasza:
77%

A nővérem élettársa hosszú évekig hallani sem akart arról, hogy egyszer majd legyen gyerekük.

Kijelentette hogy ő nem szereti a gyerekeket, meg csak a baj van velük, neki ugyan nem kell.

(Hozzátartozik hogy neki nagyon sanyarú gyerekkora volt, az anyja csak csicskának tartotta, neki kellett nevelni a kistestvéreit, ha ő pl nem adott nekik enni akkor éheztek, és hasonlók...)

Aztán megért a családalapításra, és megváltozott. Most 3 éves a fiuk, és ő a világ legboldogabb apàja :)

Mindenkinek el kell érnie egy bizonyos kort, mikor készen àll rà. Ès ez az az idő mindenkinél máskor jön el, de nem szabad erőltetni.

2012. nov. 23. 22:59
 6/24 anonim ***** válasza:
90%

Igen, mióta ismerem, eléggé család- és gyerekcentrikus. Viszonylagos jó, kiegyensúlyozott családban nevelkedett, van testvére, a rokonokkal is jól és szívesen tartja a kapcsolatot stb. (rendkívül jól kommunikál, ennek köszönhetően szeretik és tisztelik a családban és könnyen beilleszkedik bárhová).

Meglepően jól bánik a gyerekekkel - volt, hogy én (lány) éreztem furcsán magam, mert pl. egy esküvőn én szólni sem tudtam egy kislányhoz, nem még "bánni vele", ő pedig játszi könnyedséggel eltraccsolt, mi több, táncolt, mókázott vele :) A kisbabákkal ugyanez a helyzet - én megfogni sem merném -, ő bátran közeledik hozzájuk, gügyög , csacsog, ilyesmi...

Mintha fordítva lennénk bekötve mi ketten - de nem is bánom :)

2012. nov. 23. 23:01
 7/24 anonim ***** válasza:
75%
mindig családcentrikus volt. Sajnos nagy az esély rá hogy ilyen marad a párod, de ha még te sem mostanában akarod akkor várj, de azt ne várd hogy a gyerektől majd megváltozik.
2012. nov. 23. 23:12
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
18 eves volt,mikor osszejottunk, akkor gyakran hangoztatta, hogy neki aztan ebbe a vilagba nem kell gyerek, o utalja a gyerekeket stb. Akkor meg is ijedtem, megbeszeltuk, mondtam neki, hogy en ezt elfogadom, fiatalok vagyunk, nem kell ilyeneken gondolkodni, de szamitson ra, hogy en ilyen kapcsolatban hosszutavon nem fogok meglenni, mert nekem minden vagyam, hogy anya lehessek majd. Azota eltelt ket ev, es bar meg messze van a gyerekvallalas ideje, rendszeresen megemliti, hogy mi hogy fogjuk nevelni a gyerekeinket, es hogy milyen szepek lesznek stb. Nyilvan ehhez a ferfiaknak meg kell erniuk. Ha mondjuk a 20as, 30as eveim kozepen talalkoznek egy kialakult szemelyisegu, vilagnezetu ferfival, aki azt mondana, hogy neki soha nem kell gyerek, akkor azt nem eroltetnem, mert ennyi idosen az ember mar nem valtozik.
2012. nov. 23. 23:32
 9/24 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon család centrikus volt a férjem akkor is, mikor megismertem, meg most is az. Én valamiért kevésbé. Már jóval túl vagyunk a 30-on, de én még mindig várnék úgy két évet a babával.
2012. nov. 23. 23:39
 10/24 anonim ***** válasza:
75%
az enyém is cak dolgozik és mi nem jelentunk neki semmit:(utálom ezt a helyzetet és sajnos rossz vége lessz:(
2012. nov. 24. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!