Amikor megismertétek a párotok család centrikus volt vagy később vált azzá?
ne is tessen. Nálunk ugyanez volt, első és 100.a munka, utána valahol a családja. Nem jött be...
Elváltunk.
Nem csak emiatt persze, de ez is benne volt. Ha behivták vasárnap képes volt a családi program közepéről elrohanni, mert Ő neki menni kell.
Most se vagyunk fontosak.
A nővérem élettársa hosszú évekig hallani sem akart arról, hogy egyszer majd legyen gyerekük.
Kijelentette hogy ő nem szereti a gyerekeket, meg csak a baj van velük, neki ugyan nem kell.
(Hozzátartozik hogy neki nagyon sanyarú gyerekkora volt, az anyja csak csicskának tartotta, neki kellett nevelni a kistestvéreit, ha ő pl nem adott nekik enni akkor éheztek, és hasonlók...)
Aztán megért a családalapításra, és megváltozott. Most 3 éves a fiuk, és ő a világ legboldogabb apàja :)
Mindenkinek el kell érnie egy bizonyos kort, mikor készen àll rà. Ès ez az az idő mindenkinél máskor jön el, de nem szabad erőltetni.
Igen, mióta ismerem, eléggé család- és gyerekcentrikus. Viszonylagos jó, kiegyensúlyozott családban nevelkedett, van testvére, a rokonokkal is jól és szívesen tartja a kapcsolatot stb. (rendkívül jól kommunikál, ennek köszönhetően szeretik és tisztelik a családban és könnyen beilleszkedik bárhová).
Meglepően jól bánik a gyerekekkel - volt, hogy én (lány) éreztem furcsán magam, mert pl. egy esküvőn én szólni sem tudtam egy kislányhoz, nem még "bánni vele", ő pedig játszi könnyedséggel eltraccsolt, mi több, táncolt, mókázott vele :) A kisbabákkal ugyanez a helyzet - én megfogni sem merném -, ő bátran közeledik hozzájuk, gügyög , csacsog, ilyesmi...
Mintha fordítva lennénk bekötve mi ketten - de nem is bánom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!