Amikor megismertétek a párotok család centrikus volt vagy később vált azzá?
Igen, sőt már a megismerkedésünk előtt is az volt, világéletében.
24N
6,5 évvel ezelőtt jöttünk össze és én, a nő, nem akartam gyereket, házasságot, aztán 1 éve megváltoztam.
Nem tudom miért, így keltem fel.
Szerintem 30 on túl már nem nagyon változik az ember.Mi húszas éveink elején jöttünk össze,gyors összeköltözés és esküvő,babát is terveztünk rögtön de nem jött össze.
Férjemnek mindig a család volt az első,addig mig én nem voltam képben ez a szüleit jelentette.Most mi 3an vagyunk a mindene.
Kedves kérdező! Lehet, hogy rosszul fog érinteni amit mondok, de szerintem érdemes lenne elgondolkoznod pár dolgon.
Biztos vagy benne, hogy összeilletek? Nagy a gond egy olyan kapcsolatban, ahol a felek teljesen mást várnak a jövőjüktől és egymástól. Ezen nem segít sem a szerelem, és 30-on túl már az idő sem igazán. Nem tudom, te hány éves vagy, de jelenleg vesztegelsz valaki mellett akivel egy nagyon fontos kérdésben teljesen más elvet vallotok. Ha ez nem változik - márpedig kicsi rá az esély - akkor annak megalkuvás lesz a vége. Gyermektelen nő leszel annak ellenére, hogy családra vágysz, élettárs leszel feleség helyett. Te nem olyan értelemben vagy fontos neki, mint ahogy azt szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!