Szerintetek lehet hosszútávon élni egy párkapcsolatban boldogan, testiség nélkül? El lehet ezt fogadni?
Kérdezek ! talán nagyon meghiztál az utóbbi idöben ?
Őszintén !!! felszaladt rád néhány kilóóó ??
ha nem ,akkor nincs mese erről beszélni kell ! akár tetszik neki,akár nem ! irány az orvos !! ne hagyd magad,
nem maradsz te se huszonéves sokáig !!gyorsan telnek az évek !!
nem olvastam végig
A fiatalok sok melót bírnak, munkahely, mellette egyetem, másodállás, háztartás, stb.
Büntetlenül nem lehet csinálni. Lehet, hogy fáradt, fásult.
Csináljatok több hetes lazítást!
Ha nem lesz más "gondja", lehet, hogy pihenten lesz kedve ?!
Szerintem teljesen feleslegesen pocsékolod az idődet a pasira. Ő ilyen, ilyen is marad. Vagy nem szerelmes beléd, vagy látens homokos, vagy tényleg ennyire nem igényli, vagy maszturbálással éli ki magát, rád meg már nem kíváncsi úgy. Bármi lehet, de a lényeg az, hogy minden esetben a megoldás hogy otthagyod. Ha még ezt tovább folytatod vele, akkor csak húzod az elkerülhetetlent, és közben telik az idő. mármint ha te családot akarsz valamikor, akkor mindenképpen dobbants. Ha nem akarsz gyereket, akkor meg mindegy. De lényeg, hogy ez a kapcsolat már halálra van ítélve.
Egyébként nem tudhatod hogy nem biszex. Van ugye akinek van felesége, meg gyerekei, valahogy megcsinálta azokat, de aztán mégis beújított egy pasi szeretőt magának. A felesége orrára meg egyik se köti az elején, valahogy csak kiderül. Én ezt nem várnám meg.
Az a férfi, aki szexuálisan vonzódik egy nőhöz, akit szeret, az nem fordul be 5 perc után és letojja hogy mi van a másikkal, különösen olyankor, ha egyébként az előző szexuális együttlét olyan régen volt.
Szóval szerintem lépj le. Ne nyaggasd tovább, teljesen nyilvánvaló hogy nem akar változni és neked se akarja elmondani valójában mi baja van. ehhez joga van. de neked is jogod van ahhoz hogy normálisabb hapsit találj.
34/N
Gratula ! pont azért kapcsoltam be a gépet most,hogy ugyan ezt megirjam neked ! Hajnalban felébredtem és ez járt a fejemben...hogy a pasi nem komplett !! csak nem meri magának se bevallani..azonnal lépj le,ez nem szeret téged,csak kapaszkodik beléd és lehuz..érzelmileg..
ha szeretne igyekezne a kedvedben járni,akkor is ha számára ez esetleg nem jó !
tudsz te egyedül is élni,de ha eldöntötted, ne lépj vissza,
mert akkor csak gumi lesz az egész..ami nyulik ez egy alakoskodó pasi,kell neki a szép lány maga mellett..az időőő meg telik !
44-es vagyok. nem értem azokat a válaszokat akik azt írják, hogy beszélj vele. Mégis mit? és hanyadszorra. A kérdező már megmondta, hogy sokszor beszélt vele erről, úgyhogy ezen már nincs mit megbeszélni.
És változatlanul azt gondolom, hogy nem fog megváltozni, és nem mondja el neked a valódi okát. És ez a valódi ok teljesen mindegy hogy micsoda, a lélnyegen nem változtat, hogy ilyen és ilyen is marad. Ezért kell otthagyni. És nem időt adni, meg haladékot. milyen röhely már. :) Valakiben vagy megvan a vágy hogy szexeljen a másikkal, vagy nincs. Ha nincs, akkor kész, vége. Ezen semmiféle szexis fehérnemű meg párterápia nem fog változtatni.
Szóval fogd a cókmókod és viszont hallásra. ha van egy kis eszed.
34/N
Hú,köszi a bíztató szavakat :)
Tényleg felszedtem valamennyit, de ahhoz képest, amikor összejöttünk, szerintem nem olyan számottevő. De nekem is megfordult ez a fejemben. Ő is felszedett vagy 10 kilót, és nekem ugyan annyira tetszik, ha nem jobban. Meg azért szerintem arányos vagyok, és a cicim is nagy, meg más fiúknak szoktam tetszeni, a munkahelyemen is mindig próbálkozik valaki. Persze az önértékelésemnek nem tesz jót ez, hogy ezt csinálja velem, de ha nagyon gáz lennék, talán más fiúkat se érdekelne a társaságom.
Akinek eddig elmondtam, hogy mi a helyzet, vagy azt mondta, hogy ha szeretem, akkor el kell fogadnom, hogy ő ilyen, vagy bármennyire is rossz ez, lépjek le, csak ismerik ős is és szeretik azért, tudják, hogy egyébként milyen, és mindenki sajnálná ha szakítanánk. Azért jó volt ezt olyasvalakitől hallani, aki nálam tapasztaltabb. Nekem is ez a gyanúm, hogy van valami, amit nem hajlandó elmondani, és ez az ami leginkább döntő. Bármilyen rossz is lenne, legalább tudnám, és tudnám mit csináljak. Eléggé liberális felfogású vagyok és nyitott, tehát tudhatná, hogy meg tudok birkózni vele, bármi is az igazság. Meg ez valamilyen szinten a bizalom hiánya. Egyre erősebb bennem az elhatározás és a keserűség és tudom, hogy ez megmérgez minden mást is. Köszönöm a kedves válaszokat :)
Nem olvastam végig, de azt tanácsolom, hogy hagyd el.
A szülők elhalnak, egy idő után a nő gyereket akar. Egy ilyen langyos f.aztól mégis hogyan lesz gyereked?
Beültetnek egyet? Jaj ne. Van akinek még beültetéssel sem lesz. A szex a férfi szeretetének normális esetben a része, fiatalon semmiképpen nem aszabad ilyen életet választani. Pont elég nyugdíjasként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!