Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyünk hosszútávon?

Van esélyünk hosszútávon?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a párommal és igazából nem lehetnénk különbözőek. Ha ő A-t akar, akkor én B-t szeretnék. Nagyon komoly vitáink is vannak a szemléletkülönbségek miatt, de szeretjük egymást. Nem tudom, hogy hosszútávon megéri ez az egész..mert egyikünknek mindig nyelnie kell majd. Volt már hasonlóra példa az életetekben?
2012. jún. 7. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
A boldog és hosszú párkapcsolat titka az összhang. Az ellentétek lehet, hogy vonzzák egymást, mert érdekes és izgalmas a másik, amíg meg nem ismerjük igazán és amíg fel nem merülnek ezek a problémák. Én azért elgondolkodnék azon, hogy mégis mit szeretsz benne....
2012. jún. 7. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem így nem lehet élni hosszútávon,hogy mindig komoly vitáitok van.Sose lesztek boldogok! Ez az én véleményem!
2012. jún. 7. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az ekkora különbözőség sose jött be a kapcsolataimban.Oké,hogy nem mindenben értetek egyet,de a komoly viták a különbségek miatt...szerintem ez már sok
2012. jún. 7. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos hosszú távon én is úgy gondolom, hogy nem sok esélye van, hogy működjön.

Ha nem közösek a célok, az elvek, akkor gondok lesznek. Felőrlitek egymást :(

2012. jún. 7. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
hasonló a véleményem az elöttem szoloéval. közös cél és elv. ha nincs akkor miért, vagy minek fogtok hosszutávon együtt élni. ha közös a cél akkor lesz miért együtt küzdeni és a kapcsolatotok is szilárdabb lesz persze megbeszélés utján.
2012. jún. 8. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!