Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet hosszútávon...

Szerintetek lehet hosszútávon élni egy párkapcsolatban boldogan, testiség nélkül? El lehet ezt fogadni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 16:27
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
azt sem hiszem, hogy a másik csapatban játszana :)
2012. nov. 30. 16:46
 12/53 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom mit kellene tenned. Fiatal vagy még, én azt mondom szakíts. Még ha szeretitek is egymást, egyébként minden oké. Vagyis én ezt tenném

Döntsd el: Ha már most zavar, hogy tudnál még évekig, évtizedekig együtt élni így vele? Huszon éves vagy, még vagy harminc évig kellene legalább szex, de legyen húsz. Így akarsz élni?

2012. nov. 30. 16:47
 13/53 anonim ***** válasza:
84%
Ha ennyire fontos neked a párod, és elhagyni nem szeretnéd (ez miatt), és mindenképpen szeretnéd Vele megoldani a problémát, akkor azt tanácsolnám, hogy keressetek fel egy párterapeutát, vagy szexuálpszichológust. Lehet, hogy a párodnak ez nem tudatos, valami nyomja a lelkét, vagy kialakult benne valami olyan, amitől nem kívánja a szexet, félelme van, akármi.(Akár gyerekkorig visszamenőleg akármi lehetséges.) Szerintem abszolút nincs azzal semmi baj, ha 2 ember külső segítséget kér, ezt beszéld meg a pároddal is, főleg ha egyébként ti ketten, nem tudjátok ezt a kérdést megoldani.
2012. nov. 30. 16:54
 14/53 anonim ***** válasza:
73%

Hát pedig huszonévesen valami csontváz csak lesz abban a szekrényben ha ennyire húzódózik.

Beszéltél vele erröl ezerszer, válaszok nincsenek. Most ha nem müködik a cuccos akkor mit akarsz tőle, egész életedben nézni a hátát?

Adj neki még egy esélyt, kérdezd ki kerek perec és konkrét válaszokat szeretnél, mire indul be, van e olyan egyáltalán, sok mindenben részt veszel, mert vele el tudnád képzelni, de ha mégis az öreg királyra akkor nincs mit tegyél. Mmegbántani, félrelépni nem akarsz, ezt nem érdemelte ki, de A-t vagy B-t mondjon már ennyi idő után.

2012. nov. 30. 17:06
 15/53 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki mostanában azt is, hogy remélem tisztában van vele, hogy nem fogom így örökké bírni, mire azt mondta, hogy ne fenyegetőzzek ezzel... Mindent, és tényleg benne lennék (szinte) akármiben, ha valami dilije lenne, de nem, nincs. Valahogy az az érzésem, hogy nem tud velem normálisan nyitottan beszélni. De nem csak velem, senkivel. Sok haverja van, de egy olyan sincs, akivel teljesen őszintén, nyíltan beszélgetne akármiről. Már a barátainál is próbálkoztam puhatolózni, hátha tudnak valamit ami nyomja a lelkét, vagy akármi.
2012. nov. 30. 17:12
 16/53 anonim ***** válasza:
98%

"mire azt mondta, hogy ne fenyegetőzzek ezzel... "

És akkor mi van ha ezt mondta, ez a te helyzeteden nem változtat. Te megtiszteled azzal hogy megoldást keresel és szaladgálsz máshoz, ő tiszteljen meg azzal hogy elmondjam mi is a valós helyzet. Ez egy teljesen jogos elvárás a részedröl, ha nem tudja megfogalmazni a szexuális vágyait vagy nincs is neki akkor mit akar, valakit aki tud palacsintát sütni?

Már másfél órája játszotok egy sakkpartit mire kiderül hogy egyikötök nem is tud sakkozni és most te azon gondolkodsz hogy játssz tovább vagy sem. Ennek mi értelme?

2012. nov. 30. 17:22
 17/53 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez eléggé elgondolkodtató volt... köszönöm.
2012. nov. 30. 17:28
 18/53 anonim ***** válasza:
87%

Voltam már majdnem ugyanilyen helyzetben.

Azt tanácsolom, hogyha a párod elzárkózik mindennemű megoldási kísérlettől amit te ajánlanál, akkor igenis helyénvaló megmondani neki, hogy akkor előbb-utóbb máshol fogod keresni a szexet. Ha ez neki oké, mert ő amúgy se akarna hozzádnyúlni, de egyébként szeretitek egymást, akkor hajrá, ha viszont tiltakozik akkor meg lehet neki mondani, hogy az nem fair hogy nem tesz semmit a saját részéről, de tőled elvárja a toleranciát.

Amikor én ilyen helyzetben voltam, ezt megmondtam a páromnak. Nem fenyegetve, mert nagyon szerettem, de tudattam, hogy ez így nem lesz jó. Bár ő tett lépéseket, és rendbe is jött aztán a probléma. Remélem, meg tudod oldani te is!

2012. nov. 30. 17:43
 19/53 A kérdező kommentje:

köszönöm az utolsónak is :)

igyekszem még egy-két próbát tenni, hátha sikerül, de ha nem, akkor azt hiszem, lépnem kell, akármennyire szeretem is. Azért borzasztó ez a probléma, mert azon kívül, hogy piszkálom, ebből ő nem érzékel semmi negatívat, nem szenved, neki ez a normális. Csak én minden napomat úgy élem meg lassan, mintha pokoljárás lenne. Ha igazán belegondolok, az a legrosszabb benne, hogy tökéletesen padlóra vágja az önbizalmamat ez, hogy nem kellek neki. Csókolózni sem szoktunk, semmi szenvedély nincs köztünk.

2012. nov. 30. 17:58
 20/53 anonim ***** válasza:
94%
és eg yévvel ezelőttig milyen volt a szex? oké, h nem volt nagyétkű, tehát valószínűleg ritka volt, de h csúnyán fogalmazzak, ha minőségre milyen volt? szenvedélyes vagy már akkor is olyan tanult-begyakarolt mozdulatsor volt mindig?
2012. nov. 30. 18:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!