Szerintetek lehet hosszútávon élni egy párkapcsolatban boldogan, testiség nélkül? El lehet ezt fogadni?
Szia! :) ugyanez a gond :) én is lány vagyok. Ami nekem segít: 1. tényleg lehet olyan rohadt fáradt hogy ez indok legyen? Nálunk sajnos igen, olyan munkája van, és látom hogy sokszor kb "vonszolja" magát az életében a fáradtságtól, ilyenkor inkább támogatni szeretném mint veszekedni. Volt 5 nap 12 órás munkám, hát nem igazán volt kedvem ilyesmihez, legalábbis ritkábban, örültem ha alhatok, csak hozzá akartam bújni.
2.Ez egy ördögi kör-saját tapasztalatból- ha erőlteted annyira sem lesz semmi. Pasikban lehet ilyenkor megfelelési görcs, mondjuk tényleg fáradt de tudja hogy jogos az elvárásod, ettől lehet hogy nem fog felállni neki, rágörcsöl. Nézd meg a szülei életét! az volt neki az első példa lehet hogyha ők sem nyúlnak egymáshoz e csók se semmi, azt gondolja ez így ok.
3. Hátha ez lesz a megoldás :) Van egy könyv: Gary Chapman Öt szeretetnyelv a házasságban. Az emberek másból érzik, hogy a másik szereti őket-ennek 5 típusa van, egyik a testi érintés. Olvasd el szerintem nagyon jó könyv! beszélgessetek róla, vagy ha nem kényszer neki olvassa el ő is, ne erőltesd semmi értelme, esetleg csak a testi érintéses fejezetet mutasd meg neki, hogy értse meg ez Neked tényleg fontos. Sok sikert!
Ő is mindig ezzel jön, de 7-8 órát dolgozik irodában, szerintem a fáradtság nem indok...
igyekszem, csak nagyon nem egyszerű, de köszi a tippet, el fogom olvasni :) nektek is sok sikert, és csodállak, hogy ilyen pozitív vagy! :)
Rendesen eszik a párod?
Az enyém is bele akart pusztulni a 8órás tesztmérnöki munkába, pedig elég ritka hogy fizikai dolgot is végeznie kéne.
Vettem neki vitaminokat, figyeltem rá hogy mikor és mit eszik (ő előbb megy dolgozni, mint kiderült egyáltalán nem reggelizett és az ebédre csomagolt kaját is 3-4 óra körül ette -.-)2 héten belül mintha kicserélték volna :)
Szerintem egy próbát mindenképpen megér!
Talán már elmúlt a szerelem, és már másnak lát, mint régen, és nem tetszik neki, nem kíván már.
Az is lehet az oka, hogy nem bízik benned. Hogy milyen formában nem bízik, azt te tudhatod.
Félhet attól is, hogy gyerek lesz a szexből, de ő nem akar.
Legtöbbször a lelkében, vagy a kapcsolat megélésében van probléma, ha ilyen változás áll be, úgyhogy ajánlott lenne egy terápia. Ha együtt nem, hát menj el te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!