Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet hosszútávon...

Szerintetek lehet hosszútávon élni egy párkapcsolatban boldogan, testiség nélkül? El lehet ezt fogadni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 16:27
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :) ugyanez a gond :) én is lány vagyok. Ami nekem segít: 1. tényleg lehet olyan rohadt fáradt hogy ez indok legyen? Nálunk sajnos igen, olyan munkája van, és látom hogy sokszor kb "vonszolja" magát az életében a fáradtságtól, ilyenkor inkább támogatni szeretném mint veszekedni. Volt 5 nap 12 órás munkám, hát nem igazán volt kedvem ilyesmihez, legalábbis ritkábban, örültem ha alhatok, csak hozzá akartam bújni.

2.Ez egy ördögi kör-saját tapasztalatból- ha erőlteted annyira sem lesz semmi. Pasikban lehet ilyenkor megfelelési görcs, mondjuk tényleg fáradt de tudja hogy jogos az elvárásod, ettől lehet hogy nem fog felállni neki, rágörcsöl. Nézd meg a szülei életét! az volt neki az első példa lehet hogyha ők sem nyúlnak egymáshoz e csók se semmi, azt gondolja ez így ok.

3. Hátha ez lesz a megoldás :) Van egy könyv: Gary Chapman Öt szeretetnyelv a házasságban. Az emberek másból érzik, hogy a másik szereti őket-ennek 5 típusa van, egyik a testi érintés. Olvasd el szerintem nagyon jó könyv! beszélgessetek róla, vagy ha nem kényszer neki olvassa el ő is, ne erőltesd semmi értelme, esetleg csak a testi érintéses fejezetet mutasd meg neki, hogy értse meg ez Neked tényleg fontos. Sok sikert!

2012. dec. 1. 12:29
 32/53 A kérdező kommentje:

Ő is mindig ezzel jön, de 7-8 órát dolgozik irodában, szerintem a fáradtság nem indok...

igyekszem, csak nagyon nem egyszerű, de köszi a tippet, el fogom olvasni :) nektek is sok sikert, és csodállak, hogy ilyen pozitív vagy! :)

2012. dec. 1. 12:45
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

Rendesen eszik a párod?

Az enyém is bele akart pusztulni a 8órás tesztmérnöki munkába, pedig elég ritka hogy fizikai dolgot is végeznie kéne.

Vettem neki vitaminokat, figyeltem rá hogy mikor és mit eszik (ő előbb megy dolgozni, mint kiderült egyáltalán nem reggelizett és az ebédre csomagolt kaját is 3-4 óra körül ette -.-)2 héten belül mintha kicserélték volna :)

Szerintem egy próbát mindenképpen megér!

2012. dec. 1. 12:56
 34/53 A kérdező kommentje:
Rendesen eszik, egészséges, szed vitamint is.
2012. dec. 1. 16:42
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

Talán már elmúlt a szerelem, és már másnak lát, mint régen, és nem tetszik neki, nem kíván már.

Az is lehet az oka, hogy nem bízik benned. Hogy milyen formában nem bízik, azt te tudhatod.

Félhet attól is, hogy gyerek lesz a szexből, de ő nem akar.

Legtöbbször a lelkében, vagy a kapcsolat megélésében van probléma, ha ilyen változás áll be, úgyhogy ajánlott lenne egy terápia. Ha együtt nem, hát menj el te.

2012. dec. 1. 17:26
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
most olvastam el a kommentjeidet (az elsők között válaszoltam). sajnos én is az utolsóval értek egyet. ennek nincs köze az ő szexuális étvágyához, úgy általában, sem a munkájához, sem a vitaminhiányhoz. a kettőtök érzelmi viszonyában kell keresni a bajok forrását, pontosabban az ő irántad való érzelmeinek változásában. az, h 5 perc után befordul és alszik, h nem igazán érdekli, h orgazmusod van, sőt, inkább amolyan kellemetlen velejárója az egésznek, h neked is jó, azt jelenti, h valami miatt már v most épp nem szeret, nem kíván téged ezért nem akar örömöt okozni neked és neki sem öröm veled lenni :-(
2012. dec. 1. 17:43
 37/53 A kérdező kommentje:
Nektek is igazatok lehet, és elgondolkodtató, bár erre eddig nem gyanakodtam, mert ő olyan, hogy ha egy napig nem találkozunk, akkor már nehezen viseli, folyton hívogat, ha egy barátnőmmel találkozom, türelmetlenkedik, mikor végzek és jövök már, ilyenek, és így elég ellentmondásos ez.
2012. dec. 1. 18:14
 38/53 anonim ***** válasza:
95%
Kérdésedre a válasz:NEM!!! Bármennyire szereted, hagyd el mielőbb, és ne hagyd magad érzelmileg zsarolni. Évek múlva még nehezebb lesz ez.
2012. dec. 2. 17:03
 39/53 anonim ***** válasza:
91%
31-es vagyok. Szerintem egy nő az aki a kapcs.-ban érzelmi okoból nem kívánja a szexet. Egy férfi sztem simán függetlenít általában. Sőt, talán megoldást is lát a problémákra a jó szexxel. Én így látom az ismerőseimnél. Persze lehet, hogy a Te barátod nem ilyen. Amúgy nyilván érdekel mások véleménye stb. De azért szerintem ne feltétlenül idegen válaszadók véleménye szerint dönts. Van jó oldala is a kapcs-nak azt csak ti látjátok igazából. Te érzed igazán, hogy szeret-e még.
2012. dec. 2. 21:28
 40/53 anonim ***** válasza:
94%
Addig szakítsd a pároddal, amíg bele nem keseredsz és meg nem csömörlesz. Nem fog megváltozni. Én is ugyanebben a cipőben járok pasi oldalon hosszú évek óta és nincs javulás, pedig mindent megtettem, hogy javuljon a feleségemmel a helyzet. Sajnos nálunk már a kapcsolat elején becsúszott egy gyerek így nem egyszerű a válás. És húzzuk-vonjuk emiatt a kapcsolatunk.
2012. dec. 4. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!