Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet hosszútávon...

Szerintetek lehet hosszútávon élni egy párkapcsolatban boldogan, testiség nélkül? El lehet ezt fogadni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 16:27
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

Jó volt nagyon. Most már ha időnként van valami, akkor minőségében sem olyan, hogy finoman fogalmazzak.

Azért érdekelne olyasvalaki véleménye is, aki a másik cipőben jár, hátha jobban megérteném a helyzetet a másik szemszögből.

2012. nov. 30. 18:14
 22/53 anonim ***** válasza:
57%
Nem lehet igy boldogan élni,nem nem tudnám ezt elfogadni.
2012. nov. 30. 19:12
 23/53 anonim ***** válasza:
93%
Ááá, ez a kérdés olyan, mintha én írtam volna ki. Sajnos nálunk sincs semmi megoldás. Én 19 vagyok, ő 25. Nálunk sincs megcsalás, ez 100%. Én is próbáltam már megbeszélni szépen és csúnyán, volt, hogy kiborultam, sírtam, üvöltöttem, elmondtam neki, hogy egy senkinek érzem magam, mert ezzel, hogy nem mutat semmi érdeklődést irántam azt érzem, hogy undorodik tőlem, és minden nap úgy nézek a tükörbe, hogy vajon mi ilyen ronda rajtam. Nem tudom mi lesz. Szeretem, de csak barátok vagyunk, ez így nem buli.
2012. nov. 30. 20:27
 24/53 A kérdező kommentje:
utolsó, te is lány vagy? Én még mielőtt nálunk lett volna ez, sosem gondoltam volna, hogy van ilyen, hogy a fiú nem akar. Minden fiú barátom az ellenkezőjéről panaszkodik. Ugyan ezt érzem, hogy undorodom magamtól, amúgy helyes lánynak tartanak, de én már sírni tudnék magamtól meztelenül. Összeszorul a szíve', ha csókolózó párt látok, hogy nálunk iért nem ilyen, miért nem kíván :(
2012. nov. 30. 20:35
 25/53 anonim ***** válasza:
89%
Nehéz ez,tudom.Miután már én is kibuktam hogy ezt nem lehet birni akkor kerestem egy megoldást.Heti 1szer van sex,ha van kedve hozzá ha nincs.Tudja,készül mert ebben állapodtunk meg.Neki az indulásnál van problémája,nem kivánja a sexet,ha már belekezdünk akkor okés.
2012. nov. 30. 20:44
 26/53 anonim ***** válasza:
93%
Igen én vagyok a lány. Régen volt, hogy napi 3x csináltuk. Ha nekem néha nem volt kedvem, akkor egyből letámadott, hogy én már biztos nem is szeretem, meg megcsalom, stb. Már én is kérdeztem tőle, hogy szerinte én mit gondolok, mikor másfél éve nem hajlandó velem lefeküdni csak 2-3 havonta egyszer, ha ő egy alkalomból is azt szűrte le, hogy megcsalom meg nem szeretem? Annyival el lettem intézve, hogy "az más".
2012. nov. 30. 21:27
 27/53 A kérdező kommentje:
detto... Mondjuk nálunk havonta van max valami, de legutóbb kb 5 prcig tartott, én meg csak kamilláztam, ő közölte, hogy alszik aztán csókolom. Mintha csak kényszerből túlesne rajta. Meg régebben mikor elélveztem mindig rámmosolygott, meg nyomott puszit a homlokomra, és láttam rajta, hogy örül neki, most meg semmi, még én érzem magam kellemetlenül. Nem azt várom, hogy konfettit dobáljon és ordítson, hogy 'ezaz dejó volt neked', csak lássam, hogy örül picit, vagy valami.
2012. nov. 30. 21:39
 28/53 anonim ***** válasza:
87%

Szia,hát akkor itt a várt "másik oldalad".

Bár én lány vagyok,de pont az,akit nem érdekel a szex...

Nem tudom megmondani miért,egyszerűen nem indít be,nem vágyom rá,semmi belső "kényszerem",szükségem nincs a dologra.

Ha már elkezdjük el tudok menni meg ilyesmik,de persze ezt is "muszájból",mert tökéletesen tudom,hogy a másik félnek szüksége van rá és nem megy enélkül a kapcsolat.

De azt hiszem én szakítani fogok,hogy ne kínozzam őt sem magamat.

Szóval igazából semmi oka nincs,de mégsem akarom.

2012. nov. 30. 23:47
 29/53 anonim ***** válasza:
54%
Mert még nem találkoztál Edwardal.
2012. nov. 30. 23:55
 30/53 anonim ***** válasza:
93%
Nekem meg azóta, mióta ilyen ritka nem volt orgazmusom. Mert ha szexelünk mindig ezen kattog az agyam, hogy vajon most el tudok-e menni, és persze, hogy nem. Rágörcsölök. Régen nem volt ilyen gond, mert minden nap csináltuk, ha egyszer-egyszer nem mentem el, hát bumm, van ilyen. Most viszont mindig úgy vagyok vele, hogy legalább ez legyen már jó, de sosem jó... Illetve jó, mert élvezem, csak sosem megyek el. Szóval ha magamnak nem oldom meg a dolgot, akkor egy hisztérika vagyok.
2012. dec. 1. 00:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!