Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan is kellene ezt kezelnem...

Hogyan is kellene ezt kezelnem? Ki mit tenne? Totál kiakadtam.

Figyelt kérdés

most alig 10perce rettentően összevesztem a bátyámmal.

Már nem lakik nálunk de a családi cégünkben melózik, ő 31 éves én 19vagyok. Ő se a szakmájában melózik, de a fejemhez vágta, hogy lesülhetne a pofámról a bőr, hogy 1hónapja munkanélküli vagyok, és elhordott mindennek.

A baj 1hónapja kezdődött, vettem magamnak a SAJÁT előző melóhelyemről maradt fizumból egy feltünő színű gatyát, és már a 3. alkalommal fikázta le, visszaszóltam neki, hogy ő sem öltözik jobban, erre a fejemhez vágta, hogy én apuci pénzét költöm (holott nem!!) és hogy én őt ne csórózzam le (ILYET nem is mondtam!!!!!!!!!) és hogy ne menjek át többé hozzájuk, mert hivatlan vendégre nem kiváncsiak, stb.

Szóval most mutattam hogy milyen krampuszos parókát vettem magamnak mikulásra, hogy beöltözhessek a másik teósm mellé, mert ő a mikulás, és hogy a 3éves lányának jó élmény legyen.

Erre elkezdett velem üvölteni hogy én ezt ugyan fel nem veszem, mert nem mehetek be hozzájuk-nagyon rosszul esett. És elkezdett megalázni, hogy 30évesen sehol sem fogok tartani, mert az is az én hibám hogy a volt barátom megcsalt. Elkezdte hogy egy nyomorék vagyok, mert nincs se pasim se munkám, meg minden ami még eszébe jutott.

Az csak egy dolog hogy az ő gyerekének a kedvébe akartam járni mert a paróka meg a krampusz villa több ezer ft volt, (a saját pénzemből!!!) úgy beszélt velem mint a kutyával. Nagyon kiakadtam, miután kiment elsírtam magam.

5.-én lesz a gyerek szülinapja, bunkóság vagy sem nem akarok menni, pedig 2hónapig agyaltam mit vegyek neki (a SAJÁT pénzemből!!!!)

Nagyot csalódtam a bátyámban, mindig 19évig mellettem állt, lelkitársak voltunk, most meg... azt hiszem örökre elvesztettük egymást, és ez nem csak hiszti.

2012. nov. 30. 10:05
 1/10 A kérdező kommentje:

olyan hangosan üvöltöttünk egymással, hogy szerintem a szomszéd is hallotta.

Kiabált hogy nekem sosem lesz munkám, örökre anyámékkal fogok élni, és szingliként fogok megdögleni, mert egyik pasi sem fog szeretni, mert egy semmirekellő vagyok...

Meg ilyet szól hogy én akkor megyek hozzájuk ha kell valami. Nem igaz!!! Fel mentem néha hogy megnézzem a gyereket, akinek mellesleg olyan keresztszülőt választottak aki évente 1x látja. Vagy fel mentem ha valamelyikük beteg volt, meglátogattam, sosem mondták hogy ne menjek mert zavarok.

Erre ezt is a fejemhez vágja, hogy én rajtuk lógtam :O És még én kérek tőle bármit??? Az utóbbi 3hónapba nem csinált mást csak cigit, pendrive-t, cd-t kunyerált tőlem.

Gusztustalan ez a viselkedés, ne vagyok szent de ez az egész most mellbe vágott.

2012. nov. 30. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Mindig azt szoktam mondani egy ilyen kiírásnál, hogy

"most akkor hallgassuk meg a másik felet is"

De teljesen mindegy kinek a szemszögéből olvassuk a hírt.

Én egyet tudok tanácsolni. Ha a bátyád így viselkedik, akkor tartsd távol magad tőle. Mivel többször mondta hogy ne menj hozzájuk, így ne menjél. Ha a kicsinek ajándékot akarsz adni, kérd meg a másik testvéredet vagy a szüleidet hogy adja oda a nevedben. Ha kér valamit a bátyád akkor két dolgot mondj,

1. Bocs, de nincs

2. Hogy adhatnék ha egy ingyenélő senki vagyok??

Ha bármikor megjegyzést tesz arra, hogy mire költöd a pénzedet akkor három dolgot tehetsz

1. elengeded a füled mellett, és nem foglalkozol a bátyád kijelentéseivel

2. Az orra alá tolod a fizetési papírodat, hogy felfogja a saját pénzedből vásárolsz

3. Rákérdezel. "Közöd van hozzá??"

ennyi..

2012. nov. 30. 10:16
 3/10 A kérdező kommentje:

köszi.

nos én nem árulkodom senkinek, de apám a főnöke, mert övé a cég, de vele is úgy beszél, mint a kutyával... apám már nem 1x mondta neki hogy azért vigyázzon a szájára.

anyám hallotta a veszekedésünket ő jött oda, hogy elé legyen, és azt kérdezgette tesómtól hogy mi lett vele? ő nem ilyen volt. erre tesóm leugatta hogy ne szoljon bele, engem meg ne védjen meg...

2012. nov. 30. 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem felfújod. Minek hangsúlyozod ki vagy ötször, hogy a "saját pénzemből?"

Ha nem kíváncsi rád és megkért, hogy ne menj többet, akkor egyszerűen nem mész.

"És elkezdett megalázni, hogy 30évesen sehol sem fogok tartani, mert az is az én hibám hogy a volt barátom megcsalt. Elkezdte hogy egy nyomorék vagyok, mert nincs se pasim se munkám, meg minden ami még eszébe jutott." Ha ezek nem igazak minek veszed magadra és minek hisztizel ilyenen?! Engedd el a füled mellett..

Lehet, hogy rossz napja van, majd lenyugszik és ha úgy gondolja akkor bocsánatot kér, kibékültök.

Ez a tipikus esete a bolhából elefántot ügynek. Neki nem kellett volna beszólnia a feltűnő színű gatyád miatt, neked meg nem kellett volna erre reagálnod és nem lenne cirkusz.

2012. nov. 30. 10:19
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
szerintem hagyj időt neki !!! próbálj lenyugodni te is!! és szerintem ha a sztori tényleg így történt akkor 1-2 napon belül bocsánatot fog kérni!! most te lény makacs és ne menj ne te "fuss" utána hagyd hogy majd ő keressen fel! a parókát pedig tedd bele 1 ajándék zacskóba és add fel postán vagy vidd el ahol lakik és akaszd fel a kapura vagy az ajtóra hogy ne lássa!! de azt nem értem ha tényleg a saját pénzedből vetted akkor meg mi a baja ?? mind1 az a lényeg hogy hagyd most és ha jó volt a kapcsolatotok akkor nem lesz gond!! :)) am meg írj nyugodtan üzit és " kiokoskodhatunk valamit :DD szívesen segítek!! (L)17
2012. nov. 30. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Ez a tipikus esete annak amikor valaki nem szól a sok kis sérelme miatt, aztán az utolsónál hirtelen robban és összehord mindenféle sértő sületlenséget, a legtöbb része meg már a maga által kombinált fortyogó marhaság.

Ahogy olvasom a soraidat, lehetséges hogy támogatást is kapott hátulról, milyen kapcsolatban vagy a kedves sógornőddel?

Ne vedd magadra, ne foglalkozz most egy darabig a bátyáddal.

Hidd el majd magához tér, és bocsánatot fog kérni.

Ha pedig nem, ezek után nincs értelme kaparni nála.

2012. nov. 30. 10:50
 7/10 anonim ***** válasza:
40%

OFF szerintem a kérdező azért írta ki "ötször",hogy a saját pénzéből vett ezt azt,hogy hangsúlyozza,hogy nem apucin élősködik...

Valami baja lehet a testvérednek és te voltál ott,mikor épp robbant,hisz látod,apukáddal és anyukáddal is kiabál. Lehet a családi életük nem túl rózsás,de ezt nem mondja senkinek. Lehet találgatni,csak nincs értelme.Vagy került el most egy ideig,vagy kérdezz rá szemtől szemben,hogy mi a gondja,persze nem letámadósan,csak normális hangnemben.Kérdezd meg hogy hová lett a te szerető bátyád,aki 19 éven keresztül jóban rosszban melletted volt és a lelkitársadként tekintettél rá! Hidd el azért neki is vannak érzései,csak most gondjai vannak valószínűleg.

2012. nov. 30. 11:20
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi

igen utolsó ezért hangsúlyoztam ki!!

Hogy mibaja? Nem tudom azt hiszi apucitól kunyerálok, bár apám közölte vele, hogy neki ahhoz se lenne köze, mivel anno neki is fizetett meg segitett eleget

2012. nov. 30. 12:25
 9/10 anonim ***** válasza:
93%

Én úgy lennék vele, hogy "akkor dögölj meg" és a tájára se néznék.

Lehet, hogy a testvéred, de ha ekkora egy utolsó paraszt, akkor nehogy már még te menj utána meg pitizzél.

Csak azért, mert "család" nem kell magadat körül venni olyan emberekkel, akik azzal vannak elfoglalva, hogy megalázzanak meg ordítozzanak veled.

2012. nov. 30. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:
bassza meg, és ilyen állatoknak van felesége meg gyereke, miközben tök normális fiú barátaim egyedül vannak...
2012. nov. 30. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!