Mi a véleményetek? Én teljesen kiakadtam!
Mi az hogy hogyan? Következő hónapban nem, utána pedig csak 25 ezret utalnék neki gyerektartásra. Ennyi, ezzel a történet megoldódott. Nem tehet semmit, tanuk vannak rá, hogy azt a pénzt ő vette fel stbstb szóval ebből bajotok nektek nem lesz.
Ha automatikusan utalják a bankotokból, akkor 1 telefon letiltani 2 hónapra...
Igen, mi is tudjuk, hogy nem adhatta volna ki, párom le is osztotta a postásnőt, hogy simán feljelenthetné. Persze 35 ezer forint miatt nem fog bíróságra járkálni.
A 30 ezer közös megegyezés, és több is mint a párom fizetésének 20%-a. Ez a kifizetés ami jött, meg egy olyan jövedelem, ami minden évben van neki, változó milyen összeg, de párom halála esetén a gyerekre fog szállni, és ő is megkapja majd mindig még 50 évig. Párom művészi tevékenységet folytat és jogdíjkifizetés volt.
Egyébként abban nem vagyok biztos, hogy a férjed és a Posta között ezt perre kellene vinni, szerintem ezt egy panasztétel esetén azonnal kifizettetnék a hibázó dolgozóval.
Aztán ő pereskedhet azzal, aki jogtalanul felvette, de ez már benneteket nem érint közvetlenül.
Rohadtul megérdemélné az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!