Most tényleg én vagyok a hibás? Elment a babánk 2 hete, a férjem azzal hibáztat hogy miért nem vagyok képes teherbe esni. Teljesen kiakadtam.
nahát először is, ne keseredj el emiatt. Közeli rokonomnál fordult elő, hogy 6 éven keresztül probálkozott, és nem jött össze neki a baba. volt hogy 7honapos terhesen vetélt, volt hogy 1... pontosan nem tudom hányszor vetélt, de sokszor, főleg ha azt is nézzük amit még csak kivérzett.
Semmi problémát nem találtak, és a ahtodik év végén teherbe esett, és megszült egy gyönyörű kisfiút. Kérdezgetett ő mindenféle embert már szegény hogy mi lehet az oka, és miután megszületett a kisfiú mondta neki egy pszichológus, hogy van olyan, hogy még nem vagy érett a gyermeknevelésre - tudat alatt persze - és ezért nem jön össze.
A másik amit akartam mondani..nem megbántani akarlak vagy elkeseríteni...de biztos hogy ettől az embertől akarsz te gyereket? Képes egy ilyen álllapotban hibáztatni téged ezért? Fel kéne fognia, hoyg ez számodra nagyonn fájdalom mint neki, vagy ha nem is, támogatnotok kell egymást, nem hibáztatni...Aki egy ilyen súlyos esetben nem hajlandó melléd állni, az semmiben nem fog...
de nefélj, ez nem a te hibád. Majd összejön, ha nem, csodaszép kisbabákat lehet örökefogadni, amivel megmentheted az életüket:)
Az én szüleim 5 évig próbálkoztak mire sikerült összehozniuk. A húgomat meg nem is tervezték, aztán jött. Nehéz megmondani, hogy mi befolyásolja ezeket a dolgokat.
Azt tudom, hogy anyunak még papírja is volt arról, hogy nem lehet neki. Apa pedig akkor azt mondta neki, hogy Ő feleséget keresett, amikor elvette és nem anyát. Ha nem lesz gyerekük, akkor nem lesz, azért van vele, mert szereti.
Szerintem a férjednek is hasonlóan kéne ehhez, hozzáállnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!