Ilyenkor ki a hibás? A terhes-szült nő vagy a férfi?
nem csak a kivánósságról van szó.
Dolgoznak a hormonok, ha nincs szerencséjük benézhet egy szülés utáni depresszió, plusz a nem alvás.
Van e elég segítségük?
milyen volt a szülés? fájhat esetleg a gátseb helye? egy csomó kérdés amit kivülről nem tud megitélni az ember.
Ilyenkor meg kell beszélni a dolgokat.
Persze azért nem ez a szokványos, de van ilyen eset is..
biztos nincs kommunikáció.
És manapság sajnos sok nő is van, aki "überanya" lesz és elfeleljti, hogy van egy párja is akivel le fogja élni az életét.
Nekem 3 gyerekem van, de a 6 hetet nem tudtam soha kivárni. A gyereknek nem a férj helyét kell átvenni, hanem egy új szereplő az ember életében
Nem tudom.
De tény, h egy év kellett, mire újra önmagam voltam a szexben, zavart, h folyik a tej, zavart a súlyfelesleg, a lógó hasam,volt terhesség utáni depresszióm is, kialvatlan voltam, sőt időnként halálosan fáradt.
A férjem jól vette ezt a dolgot, segített, és megoldottuk.
Ezeknek a nőknek is valami problémájuk van, a pasiknak talán ezzel is foglalkozniuk kellene.
Megértek mindenkit, mivel tanultam bioszt és pszichológiát, ráadásul pofonegyszerű a megoldás is.
A nő szervezetét borzalmasan ellepik a hormonok és eléggé megváltozik szülés előtt, alatt, közben, így nem mindenkinek áll helyre a szexuális vágya.
A férfiakat is megértem, hogy nem bírják, mert őket hajtja a hormon, hogy legyen szex. Megbeszélni nem sok férfi meri, mert a legtöbbnek "ciki" ilyenekről beszélni, ráadásul alap emberi hiba, hogy azt hisszük a másik fél gondolatolvasó.
Azt gondolom erről, hogy a nőnek és a férfinak is tennie kéne, a nőnek lehet másképp is kielégíteni a párját, ha már úgy nem kívánja, a férfi meg megbeszélhetné a feleségével, mert ez nem égő dolog, mint az, hogy megcsalná a másikat.
4 hónap szülés után elég kis idő még... Persze tudom, hogy előtte is, még a terhesség utolsó szakaszában is van egy időszak, amikor már nem ajánlott a szex. Viszont ezt mindenhol végigjárták az apukák, és sok közülük kibírta. Ha a férfinek ez az áldozat túl nagy, akkor menjen Isten hírével... Gondolkodott volna előbb, mielőtt családot alapít. Ha nem fontos neki a párja annyira sem, hogy megpróbáljon javítani rajta...
Jó, nem mondom, ha már 3 éves a gyerek és nincs szex, az durva, de ott sem a megcsalás a megoldás. Meg kell beszélni. Ha nem megy, akkor még többször megbeszélni. Ha akkor sem megy, akkor ki kell lépni a kapcsolatból. Gerincesebb dolog, mint hülyére venni a másik embert...
A férfi mit csinált szólt a nagyszülőnek, nagynéninek hogy vigyázon a kicsire míg ő éttermbe viszi a nejét, be segít a házi munkába, pelenkáza a babát hajnali 2-kor...
persze ezzeknél könyebb keresni mást,
sőt így még azt is eléri hogy asszony rúgja ki így nem ő hagya el a családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!