Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a hibás, ha egy 33 éves...

Ki a hibás, ha egy 33 éves férfi az anyjával lakik?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, akivel nagyon összebalhéztunk ezen.

33 éves, nagyon jól keres, de mégis az anyjával lakik, aki már nyugdíjas, ő látja el, főz, mos, takarít rá, semmit nem segít. Majd megszakad a sok szatyortól, amikor vásárol, ez a férfi semmit nem segít. Ráadásul nem ad haza pénzt, amikor úgy látja, hogy az anyja alig jön ki a pénzből, odaad 5 vagy 10 ezer forintot, és akkor ő a rendes, nagylelkű ember. Az anyukája meg betegre aggódja magát, ha nagyritkán elmegy barátokkal egy hosszú hétvégére, mert szegény Zolika mit fog enni, nem lesz aki megmelegítse neki az ételt.

2011. febr. 4. 20:52
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
81%
zsák a foltját.
2011. febr. 4. 20:57
 2/36 anonim ***** válasza:
55%

a ferfi haszon elvezo , elvezi h kiszolgajak , nem hulye h elkoltozzon vagy valakit magara kolcson

a masodik h ha az edesanyaval tortenik valami akkor ehen hal mert nem segit senki neki

2011. febr. 4. 20:58
 3/36 anonim ***** válasza:
69%
Az anya a hibás, aki még mindig kisfiúként kezeli a fiát, körbeugrálja, kiszolgálja, mint egy csecsemőt (ahogy írod, betegre aggódja magát szegény "Zolika" miatt). Ne csodálkozzon, hogy a fia gyerek is maradt, és teljesen gyerekként viselkedik.
2011. febr. 4. 21:00
 4/36 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván inkább az anya a hibás, mert ő nevelte rosszul "Zolikát", de azért kettőn áll a vásár!
2011. febr. 4. 21:03
 5/36 A kérdező kommentje:
természetesen évek óta nincs nője, szerintem képtelen párkapcsolatot kialakítani. Viszont bulikban meg úgy elő tudja adni magát, mintha nagyon nagymenő, jómódú független férfi lenne. Szerintem az ilyenektől menekülnek a nők, ha megtudják az igazságot.
2011. febr. 4. 21:04
 6/36 anonim ***** válasza:
63%
Azért "Zolikának" szerintem nagyobb a felelőssége ebben mivel felnőtt ember és mint ilyen ő is tisztában van vele hogy ennek finoman szólva nem így kellene mennie.
2011. febr. 4. 21:05
 7/36 A kérdező kommentje:
Az otthon lakásról az a véleménye, hogy addig minek költözzön saját lakásba, amíg nincs nője, nincs családja, nem szeret egyedül lenni. Meg persze így van, aki ellássa. Szóval nem az anyagiak miatt lakik az anyjával, simán vehetne magának lakást. A másik, hogyha egy nő meglátná, hogy mennyire nem segíti az anyját, aki rajong érte, biztos meglenne róla a véleménye, mit lehet ilyen férfitól várni.
2011. febr. 4. 21:06
 8/36 anonim ***** válasza:
58%

Senki nem hibas!

Az Edesanyjanak erre van szuksege, hogy legyen mellette Valaki, es a Fia pedig ugyan ezt hasznalja ki, tehat Neki pedig arra van szuksege, hogy kiszolgaljak.

2011. febr. 4. 21:08
 9/36 anonim ***** válasza:
61%

ÚristenO.o Az ilyen emberekről nagyon megvan a véleményem. Én még csak 18 vagyok de a 20-as éveim elején a lehető leghamarabb elakarok otthonról költözni és saját lakásban akarok élni...

szerintem "zolika" a hibás 33 évesen már lehetne ennyi esze..

2011. febr. 4. 21:09
 10/36 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem kellene ilyen elítélően beszélned róla. Te nem látsz bele az életükbe, nem láttad, hogy nevelték fel. Hihetetlen sokat számít, milyen dolgokat neveltek belé... Hiába felnőtt ember, a berögzült dolgok megmaradnak.
2011. febr. 4. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!