Ki a hibás, ha egy 33 éves férfi az anyjával lakik?
Van egy ismerősöm, akivel nagyon összebalhéztunk ezen.
33 éves, nagyon jól keres, de mégis az anyjával lakik, aki már nyugdíjas, ő látja el, főz, mos, takarít rá, semmit nem segít. Majd megszakad a sok szatyortól, amikor vásárol, ez a férfi semmit nem segít. Ráadásul nem ad haza pénzt, amikor úgy látja, hogy az anyja alig jön ki a pénzből, odaad 5 vagy 10 ezer forintot, és akkor ő a rendes, nagylelkű ember. Az anyukája meg betegre aggódja magát, ha nagyritkán elmegy barátokkal egy hosszú hétvégére, mert szegény Zolika mit fog enni, nem lesz aki megmelegítse neki az ételt.
a ferfi haszon elvezo , elvezi h kiszolgajak , nem hulye h elkoltozzon vagy valakit magara kolcson
a masodik h ha az edesanyaval tortenik valami akkor ehen hal mert nem segit senki neki
Senki nem hibas!
Az Edesanyjanak erre van szuksege, hogy legyen mellette Valaki, es a Fia pedig ugyan ezt hasznalja ki, tehat Neki pedig arra van szuksege, hogy kiszolgaljak.
ÚristenO.o Az ilyen emberekről nagyon megvan a véleményem. Én még csak 18 vagyok de a 20-as éveim elején a lehető leghamarabb elakarok otthonról költözni és saját lakásban akarok élni...
szerintem "zolika" a hibás 33 évesen már lehetne ennyi esze..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!