Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonyok! Miért mindig a férfiakat hibáztatjátok a félresikerült házasságotokért? Miért mindig a férfi a hibás a válásért?
Tudomásul kell venni, hogy csak a férfiak: isznak, k.rváznak, szórják a pénzt, verik az asszonyt, stb!
Na pl. ez egy lélekkönnyítő duma a nőknek, hogy ők soha nem tehetnek semmiről.
Igazamat legjobban az fogja alátámasztani, hogy nemsoká jól lepontoznak, mert megsértettem őket.
Hát, mert ugye a nők hűségesek.háziasak.családcentrikusak.
Elsősorban a gyerekek, a család érdekeit tartják szem előtt.
Ezzel szemben a férfiak herdálnak. Nem sietnek haza munka után. Sör. haverok. buli. és csajok.
és még a wc-deszkát sem hajtják vissza. pukkantgatnak, büfikéznek. (ami, valljuk meg, nem gerjeszti a vágyat.)
kb.
Félreértés ne essék, szeretem a férfiakat.
Kivételt képeznek az erőszakos, és alkoholt szerfelett kedvelő egyedek.
Az én házasságom tönkre ment,de sohasem hibáztattam érte a volt férjemet.
Egy jó házassághoz két ember kell.Nálunk mindketten hibáztunk,és ezért nincs senkinek oka a másikat okolni..
Talán ezért is tudtunk barátként elválni,és mai napig jó barátságban maradni(lassan 10 éve elváltam)
"Tudomásul kell venni, hogy csak a férfiak: isznak, k.rváznak, szórják a pénzt, verik az asszonyt, stb!"
Az én szüleim azért váltak el,mert anyám ivott(alkoholista) qrválkodott(rendszeresen hordta a férfiakat a lakásba amikor apám dolgozott,és az se érdekelte,hogy 3 lánya van,abból kettő már serdülőkorban volt).Ha olyan napja volt,ellopta apám havi fizetését,és nem érdekelte,hogy a gyerekei mit esznek.A lényeg,.hogy piára legyen.Rendszeresen vert minket,mert így élvezte,hogy félünk tőle..
Amikor apám elvált tőle,mindenkinek úgy adta be,hogy milyen szemét az apám,mert tönkre tette idegileg..Szerencsétlen férfi 3 műszakban dolgozott,hogy a lányai soha ne éhezzenek,és mindenük meglegyen..
Szóval nem mindig a férj rossz egy házasságban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!