Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a hibás, ha egy 33 éves...

Ki a hibás, ha egy 33 éves férfi az anyjával lakik?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, akivel nagyon összebalhéztunk ezen.

33 éves, nagyon jól keres, de mégis az anyjával lakik, aki már nyugdíjas, ő látja el, főz, mos, takarít rá, semmit nem segít. Majd megszakad a sok szatyortól, amikor vásárol, ez a férfi semmit nem segít. Ráadásul nem ad haza pénzt, amikor úgy látja, hogy az anyja alig jön ki a pénzből, odaad 5 vagy 10 ezer forintot, és akkor ő a rendes, nagylelkű ember. Az anyukája meg betegre aggódja magát, ha nagyritkán elmegy barátokkal egy hosszú hétvégére, mert szegény Zolika mit fog enni, nem lesz aki megmelegítse neki az ételt.

2011. febr. 4. 20:52
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
66%

"A mi utcákban is van ilyen "pár". A fiatalember most 301 éves"

Matuzsálem lakik az utcátokban? :)))

2011. febr. 4. 22:12
 22/36 anonim ***** válasza:
55%

"Szerintem szerte e világon senki semmiért nem elmarasztalandó és mindenki bármit tehet; amíg azzal nem okoz kárt senkinek. Ha a mutterja ezt nem nehezményezi, akkor gondolom nem kötelező a srácnak azért másképp csinálni, hogy megfeleljen az ismerősöknek, pl a kérdezőnek..."

Tudom hogy nem a mi dolgunk, de ebben a történetben kölcsönösen kárt okoznak egymásnak (még akkor is ha nem veszik észre): "Zolika" az anyja nyakán lóg de ami még rosszabb nem is segít neki semmit, az anya pedig szép lassan eléri hogy az ő neadjisten halála után az ő "kicsi" fia teljesen életképtelen lesz.

2011. febr. 4. 22:18
 23/36 anonim ***** válasza:
60%

22:18-as, tőlem idéztél. Miért olyan biztos, hogy kárt okoznak egymásnak? Ha jó a viszonyuk, nem feltétlenül csak és kizárólag negatív ez a dolog.

De mondom, én nem helyeslem, de azt sem, hogy ennyi "önkéntes jóakaró észosztó" adjon nekik KÉRETLENÜL jótanácsot. Ha ezzel elbsaszák az életüket az épp úgy az ő bajuk, mint az, hogy most kárt okoznak egymásnak.

2011. febr. 4. 22:25
 24/36 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell, hogy megfeleljen, csak érdekelt erről mások véleménye is, mert én személy szerint ki vagyok akadva az ilyen emberektől, mint Zoli. Végtelenül lusta és önző, ugyanakkor életképtelen embernek tartom, aki képes lenne éhenhalni egy telepakolt hűtőszekrény mellett 33 éves fejjel. Az anyukáját pedig sajnálom, mert idős és semmi segítsége nincs. Ő ilyen, szeret kiszolgálni, ezen már úgysem fog változtatni, és valóban azt hiszi, hogy attól jó anya, hogy ezt csinálja, pedig fogalma sincs, milyen embert nevelt a fiából. Aki nem kell egy nőnek sem. Várhatja szegény asszony az unokát, soha nem lesz.
2011. febr. 4. 22:26
 25/36 anonim ***** válasza:
38%

22:18-as, tőlem idéztél. Miért olyan biztos, hogy kárt okoznak egymásnak? Ha jó a viszonyuk, nem feltétlenül csak és kizárólag negatív ez a dolog.

Mar elnezest, de az nem eleg kar, ha valaki 30-on tul nem tudja alap dolgokkal ellatni magat, mert ahhoz van szokva, hogy mindent ele tesznek? Ez nem art neki? Dehogynem! Ha ez anyukajanak igy jol van, az egy dolog, de egy tehetetlen embert nevel belole, akinek kesobb sokkal rosszabb lesz. Nehezebb neki parkapcsolatot kialakitani es ki akar olyan emberrel elni, aki semmit a vilagon nem tud megcsinalni, hisz az anyukaja mindent megcsinalt neki? Neki majd 40-50 evesen kell onnan kezdenie, ahonnan masnak 18-22 evesen. Ne mondd mar, hogy ez nem hatrany!

2011. febr. 4. 22:39
 26/36 anonim ***** válasza:
59%

"Miért olyan biztos, hogy kárt okoznak egymásnak? Ha jó a viszonyuk, nem feltétlenül csak és kizárólag negatív ez a dolog.

De mondom, én nem helyeslem, de azt sem, hogy ennyi "önkéntes jóakaró észosztó" adjon nekik KÉRETLENÜL jótanácsot. Ha ezzel elbsaszák az életüket az épp úgy az ő bajuk, mint az, hogy most kárt okoznak egymásnak."

Annyi pozitívum tényleg van a dologban hogy ott vannak egymásnak, az anyának se kell nyugdíjasként egyedül élnie.

De ettől függetlenül a fiú igenis besegíthetne ha már ott lakik. De abban igazad van hogy ez az ő életük, nekünk semmi közünk hozzá.

És amúgy nem akartam kéretlen jótanácsokat osztogatni, csak leírtam a véleményemet minderről, hiszen a véleményekre kíváncsi a kérdező.

22:18-as voltam.

2011. febr. 4. 22:52
 27/36 anonim ***** válasza:
49%
Mindketten!
2011. febr. 4. 23:08
 28/36 anonim ***** válasza:
41%
Mint férj nekem sem kellene, de ha arra gondolok, hogy ha a fiamnak 30 év múlva majd választania kell, hogy elmenjen egyedül lakni vagy maradjon velem (amíg nem lesz saját családja), akkor boldog leszek, ha a velem lakást választja és biztos örömmel fogok gondoskodni róla.
2011. febr. 5. 01:16
 29/36 anonim ***** válasza:
60%
Sajnos nem mindenki annyira kulák, hogy 33 évesen legyen saját háza/lakása...
2011. febr. 5. 02:48
 30/36 anonim ***** válasza:
70%

Az anyja egy idióta mártír, a gyerek egy csökevényes 5 éves. Undorító, hogy ilyenek vannak.

Bezzeg az ilyeneknek jó állásuk van (akiknek nem kellene), és a családosok meg rossz fizetésből tartják el a gyerekeiket:S:S

2011. febr. 5. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!