Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor ki a hibás? A terhes-...

Ilyenkor ki a hibás? A terhes-szült nő vagy a férfi?

Figyelt kérdés
Van egy- két történet amivel mostanában találkoztam és nem tudom eldönteni, kinek lehet igaza, kit kell ilyenkor megérteni. Van 2 házaspár, az egyiknél a férfi 28, a nő 22 éves. A másik házaspárnál a férfi 30, a nő 29 éves. Mindkét párnak idén született meg a gyermeke. Mindkét pasi meg akarja csalni a feleségét, mert több mint 7 hónapja nem volt szex az asszonnyal, de az asszony már 4 megszült mindkét esetben! A pasik iszonyúan magányosnak és elhanyagoltnak érzik magukat, konkrét megcsalás még nem történt egyik esetben sem, csak próbálkoztak (nem nálam!!!). Ilyenkor azon gondolkodom el, ennyire nem kívánják ezek az asszonyok a szexet? Ennyire nem fontos nekik a párjuk, minden figyelmüket a gyerekre szentelik? Utána meg sírnak ha kiderül hogy megcsalták őket? Vagy nincs ezeknél a házaspároknál kommunikáció, ahol a férj őszíntén elmondhatná, hogy nagyon szeretne már a feleségével ÚGY együtt lenni? Én azt meg tudom érteni ha egy nő terhesség alatt nem kívánja a szexet, de a szülés után 4 hónappal is így kell ennek lennie? Ti kit értetek meg? Őszíntén! Mit gondoltok erről?
2011. okt. 16. 20:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Van párom és boldog vagyok vele. Ennyi.
2011. okt. 16. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Pont ezt akartam irni,mint az utolsó.. hogy az éremnek két oldala van,és valljuk be a férfiak 80%a b@szik segiteni otthon akármit is,sőt nagy részük még a gyerekkel kapcsolatos teendőkből sem veszi ki a részét,csak mikor nagyobbak lesznek (jóesetben) és lehet velük közös elfoglaltságot,játékot tervezni.

Viszont akárki akármit mond,egy gyesen lévő anyuka nem havajozik otthon,én ezerszer jobban elfáradok ,mint mikor dolgozni jártam.Állandó etetés,pelenkázás,takaritás,főzés,a gyerek bömböl mert fáj a hasa,éjszakára sem lehet kikapcsolni ezt tegyük ohzzá.

Még szerencse,hogy az én páromban van annyi,hogy rengeteget segit,a gyereket nem csak távolról imádja,mhanem igen is kiveszi a részét a kelletmelenebb (pelenkázás,takaritás) teendőkből is,igy egyrészt nekem is könyebb ,másrészt a házimunkával pl hamarabb végzünk ketten,este nem vagyok hulla fáradt,ezért a szexuális életünk is rendben van.

A megcsalás meg semmire nem megoldás

2011. okt. 16. 21:10
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

Sokan le sem szarják utána a férjüket, de vannak, akik egyszerűen mással küzdenek, mondjuk depresszió, vagy a férfi nem meri mondani mit akar.

Az első esetben nemhogy megcsalást, de válást érdemel az ilyen. Legyen boldog a fél családjával.

2011. okt. 16. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Mindkettőben ott a hiba.

Párom rengeteget segit.5hetes volt a gyerek amikor megbeszélte az egyik nagyival,hogy elviszi délutánra (tápszeres).Egy forró fürdő és egy maszirozás után nem tudom melyikőnk kivánta jobban a másikat.

Bár hozzáteszem,szülés utáni 5 hét,és szülés előtti pár hét alatt sem "éheztettem",kényelmesen elhelyezkedve nem esett nehezemre orálisan kielégiteni (szülés előtt ő is engem).

Volt régebben műtétje,sok hétig tiltott volt a szex...én kibirtam,hogy nincs,ő is kibirta volna,rengetegszer rákérdezett hogy biztos van-e kedvem,ha azt szeretném,kibirja ameddig csak kell.

Nem minden férfi egyforma.

2011. okt. 16. 21:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nincs semmi segítség. Se nagyszülők, senkik az égvilágon.

2év9hónapos a kisfiúnk és 7,5hónapos a kislányunk.

Párom hajnaltól este 7-8-ig dolgozik, hogy a bérelt lakást is ki tudjuk fizetni és a két gyereknek mindene meglegyen. Én összesen 126 e ft-ot kapok-gyed, családi, mégis ez van.

Mindketten hulla fáradtak vagyunk, hol egyik, hol másik gyerek visít, egész nap körülöttük forog a világ, hiszen még picik. Szülés után varrtak engem, fájt lent, a mellemből ömlik a tej a mai napig és sorolhatnám.

Én sem gondoltam, hogy ennyire ritkák lesznek a szerelmeskedéseink, én vágynék rá, de most is horkol a párom:(

Nem tudom, hogy mi lesz, remélem a szeretetünk elég nagy ahhoz, hogy ezt az időszakot átvészeljük és mondjuk már fél év múlva minden a régi kerékvágásba menjen megint szexuális téren is.

Mi mindenhova négyen megyünk, mert a kicsi nincs el nélkülem, a párom és a fiam pedig miért ne jönne velem vagy én velük.

Azért szerintem minden kisgyerekes családnál szülés utáni évben jócskán ritkulnak a szerelmeskedések.

2011. okt. 16. 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:
80%

Igen, segíteni kellene, mert egy többgyerekes anya, ha nincs segítsége estére már csak beesik az ágyba. Persze könnyebb ezt lesz.rni, aztán azt mondani, tönkrement a házasságom, mikor a holtfáradt anyuka nem teper le, ha hazaérek...Meg veszekszik is a tetejébe, hogy jöjjek hamarabb haza este8-nál, ha már 4-ig tart a munkaidőm. Egy többgyerekes anya mindent megtesz a család egybentartásáért,( ha nincs pl alkoholizmus, terror), nem sz.rja le az apát, 99%-ban az apa a hibás.

Nem beszélve arról, amikor az apa egyszerűen ráun a feleségére,ezért nem látja el otthon a feladatát, nem foglalkozik a gyerekekkel, nem fekszik le a feleséggel,későn jár haza, és ha a feleség ezért jogosan megharagszik, már van is ok a válásra. Ez asszem nagyon tipikus, már lehet is azt mondani az új nőknek, hogy hát én szegény, tönkrement a házasságom, a feleségem állandóan veszekszik (azt nem tesszük hozzá, hogy mert sz.rok rá és a gyerekekre), nem fekszik le velem (azt nem tesszük hozzá, hogy mert én nem akarom), nem vagyok vele boldog...

2011. okt. 17. 09:24
 17/17 anonim ***** válasza:
93%

Régi post, de írok!

Nálunk pont fordítva van, szülés előtt no sex, úgy kellett könyörögnöm, de ugye ferjem nem kívánta. Most viszont rendbe jöttek a dolgok, szülés után párom folyamatosan rajtam csüngött, jött utánam, taperolt:) helyre jött minden:)

2013. máj. 6. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!