Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Én teljesen...

Mi a véleményetek? Én teljesen kiakadtam!

Figyelt kérdés
A párom 2 éve vált el a feleségétől. Mi másfél éve ismerkedtünk meg, azóta együtt vagyunk, lassan egy éve együtt is élünk. A páromnak nemrég kapott egy sms-t, hogy egy munkájáért, ami még 1 éve volt, kap 35.000 ft-ot. De ennél a cégnél még a régi címe volt bejelentve, így a postás oda dobta be a papírt, amivel a postán felveheti a pénzt. De mire eljutott volna odáig, kiderült az ex-neje már felvette helyette és elköltötte. A párom minden hónapban fizeti a gyerek után a 30.000 forint gyerektartást,plusz, ha a kislánynak exra dologra van szüksége, szakkőr bármi, arra is ad pénzt, de a nő azt mondta nem adja vissza, szerinte ez jár neki. Egyébként a párom mindent otthagyott nekik, lakást, mindent, csak a kis motyójával költözött el, és teljesen új életet kellett kezdenie, ami valljuk be manapság nem egyszerű. A volt feleségnek amúgy nincsenek anyagi problémái, a családi vállalkozásban dolgozik. Én teljesen kiakadtam, párom is, mivel akkor kellett volna albit fizetnünk és nagyon jól jött volna ez a pénz. Ti hogy reagálnátok erre?
2012. ápr. 26. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Mivel igazolható, hogy a volt feleség felvette azt a pénzt (postán ugyebár dokumentálták, és ő alá is írta, hogy átvette), innentől kezdve tényleg annyi a teendő, mint amit írtak: következő hónapban nincs tartásdíj, utána pedig csak 25e.

Ha a feleség a férj aláírását hamisította oda, akkor ismét aduász van a kezetekben: vagy belemegy a fentiekbe, vagy azonnal adja vissza a pénzt. Ellenkező esetben feljelentitek. Papírt természetesen két tanú jelenlétében írassatok alá vele, hogy igen, ő átvette azt a pénzt, és a következő hónapban ezért nem tart igényt tartásdíjra, és utána is csak 25e-re. Ha nem megy, akkor helyi városi ügyészségeken vannak panasznapok, ott ingyen tanácsot tudtok kérni, hogyan és mi alapján indítsátok el a pert ellene közokirattal való visszaélés vagy akárhogyan is nevezik bűncselekménye miatt.

2012. ápr. 26. 19:56
 12/13 A kérdező kommentje:
És az egészben a kislányt sajnálom, mert ha még rá költötte volna a pénzt, akkor lehet párom is elnézőbb lenne.(De akkor is lehetne kérni, nem lopni).Kislány egy tünemény, imádják egymást az apjával, hál istennek nem az anyjára ütött a jelleme. Szóval nem egyszerű ez az egész.
2012. ápr. 26. 20:09
 13/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem értem, miért gondolja az ex-neje,hogy ez neki jár, neki az jár amit a bíróság megítélt.Szerencséje van ,hogy a volt férje a kislányra való tekintettel a gyerektartáson felül is támogatja,valószínűnek tartom ha értesíti,hogy odaérkezett a pénze, a párod abból is adott volna a kislánynak.Egyébként meg át sem vehette volna azt a pénzt meghatalmazás nélkül.Mindenképpen felelősségre vonnám a postást.Tisztességtelen ennyire kihasználni az exeket.
2012. ápr. 26. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!