Mit képzel ez a nő magáról? Teljesen kiakadtam!
A 3éves kisfiam apukájával 2éve vagyunk külön.
Van neki egy barátnője.
Vasárnap a csaj hozta haza a kicsit.
A csaj vett a fiamnak egy cipőt,és abba hozta haza!!
Azt mondta a csaj hogy csak ez a cipő lehet a kisfiamon,amikor elviszik hozzájuk!!
Teljesen kiakadtam!!!!
Ki ő hogy megmondja mit adhatok rá az én fiamra???
Vagy 10 új cipője van itthon a kicsinek,és azért nem adhatom rá mert ő azt mondja???
A ex barátnőjét nem osztottam ki emiatt,de a volt férjemmel leülök ezt megbeszélni az tuti!!
Vagyunk olyan jó viszonyban!
Ja!Ráadásul egy egésznap nem evett a kisfiam semmit náluk,és mikor kisfiam megkérdezte kaphat e kakaot azt mondták most nincs itthon tej!!
Na ezen aztán végképpen kiakadtam!!!
Nálunk napi 2-3 kakot megiszik,és mellette joghurtot,meg sajtot is mert köztudott a tejtermékekre szükségük van a gyerekeknek.
Nálunk nagyon szépen eszik!!
Mi a véleményetek?
Érdemes elbeszélgetni az apával,vagy a barátnőjével kéne????
Ti ezen nem akadnátok ki?
Én csak a fiamat nézem,hogy ott is jól érezze magát,éppen úgy ahogyan itthon!!
Ti mit tennétek?
Azt tudnod kell, hogy az exed barátnője közömbös lehet a fiaddal, mert neki ő senkije! Bocs a kifejezésért, de ez az igazság!
Nem törődik úgy vele, mint az apja, vagy mint az anyja, azaz Te!
Mindegy neki, hogy a fiad éhes / szomjas-e, csak azért van ott, mert párja gyermeke, és azért szolidaritásból ott lehet nála!
Én a helyedben nem a pároddal, hanem a barátnőjével beszélnék, mivel neki vannak a fura elképzelései. Nyugodtan mondd meg neki a véleményed, nem kell vele vitatkozni, vagy Te annál értelmesebb és okosabb, hogy az ő szintjére süllyedj le! Ha nem ért a szép hangnemből, akkor nem is lehet beszélgetni vele, akkor viszont muszáj lesz ex férjeddel megbeszélni a dolgot: vagy normálisan bánnak gyermekeddel, vagy nem láthatja!
A csajnak mi köze a gyerekedhez?
Miért nem apuka vitte haza neked? hol volt, mikor a gyerek nem evett egész nap? miért nem hozott a gyerekének tejet?
Tisztára úgy tűnik nekem, mintha a gyerek rá lenne lőcsölve a barátnőre. Nem tudnál erről kicsit bővebben írni? de ennyi alapján ne a csajra légy dühös, hanem az exedre!
15:53-as válaszoló!
Ennek az egésznek semmi köze ahhoz hogy mi különmentünk.
16:02-es válaszoló!
Tényleg semmi köze a csajnak a gyerekhez,ebben igazad van.
A csaj azért hozta haza a gyereket,és nem az apa mert behivták dolgozni!
Mikor egésznap nem evet a kicsi az apuka otthon volt,és az hogy miért nem vett neki tejet azt nem tudom!
Egyébként az apa a csajnál lakik,a nő szüleivel.
Tudom nem nekik kell gondoskodni a fiamról,de hogyan tehetik azt meg,hogy egy kisfiu nem eszik egésznap semmit?
Az apának kell gondoskodnia róla,ezt tudom.
Az apuka akkor látja a kicsit amikor csak akarja,de természetes szerintem hogy elvárom,hogy mindenképpen legyen meg ott is mindene ennek a kis pici fiúnak!
A kakaót nem nevezném evésnek, a tejtermék tényleg kell, de a kakaó cukrozott, baromi egészségtelen, főleg napi 2-3 pohárnyi mennyiségben. Ezt jó ha tudod, bár nem ezt volt a kérdés. Gondolom, nem éheztették szándékosan, de a kajakérdést az apával kell megbeszélned, nem biztos, hogy magától tudja, mire van szüksége egy 3 éves gyereknek. Pl. tételesen leírod neki, hogy a gyerek ezt reggelizi, ezt ebédelje, uzsonnára adjanak neki ezt és ezt.
A cipőn meg nem balhéznék, eggyel több vagy kevesebb, tök mindegy.
Szerintem sokkal inkább örülnöd kéne, hogy a csaj elfogadja a fiadat. Attól nem lesz kevesebb, ha több ember szereti, attól viszont rosszabb lesz neki, ha folyton balhézol, és a csaj ellen vagy. Tartsd tiszteletben, hogy az apja talált valaki mást. A csaj a helyedbe soha nem léphet a fiadnál, csak ha a viselkedéseddel ezt kiérdemled.
A csaj maga mondta hogy egész nap nem evett semmit a kicsi!!
A kakao tény hogy egészségtelen,de ő imádja.Ráadásul nem csak a kakaot említettem,hanem más tejtermékeket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!