Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan országos nagy...

Tényleg olyan országos nagy bunkóság, amit kértem?

Figyelt kérdés

Egy kollégiumban lakom. Az egyik szomszédomnak van nyomtatója, és felajánlotta, h bármikor használhatom.

Ma írtam neki egy mailt, h idézem

"szia, ki tudnád e nekem nyomtatni légyszi légyszi ezt a lapot, és este, mikor úgyis jöössz hozzám, akkor áthoznád? Köszönöm" (mert este tartok egy kis baráti eszem-iszomot)Erre teljesen kikelt magából, h én mit írom oda h köszi, meg mit veszem magától értetődőnek h ő nekem nyomtat, és ezzel a köszivel azt fejezem ki h úgyis megcsinálja. Meg h totál udvariatlan vagyok és mit képzelek magamról kb.. Hozzáteszem még sosem kértem h nyomtasson nekem. Megírtam neki h sajnálom, egy lapról lett volna szó, azért írtam h köszi, mert ha nem írom az a baj, nem muszáj természetesen megcsinálnia, de én is kölcsön adtam neki bármikor bármit és volt amit hibásan adott vissza és egy szót se szóltam. De nem kell a segítsége, ha csak ilyen leereszkedő és megalázó hangnemben tud válaszolni. Erre közölte h nem jön a bulimba...

én ezt nem értem, tök normálisan segítséget kértem, elvileg haverok voltunk.

Tényleg olyan udvariatlan kérés és nem ő reagálja túl? Annyit válaszoltam rá, h remélem egyszer rájön h én csak segítséget kértem mire ő ellenségességgel válaszolt és kezdem azt hinni h nem ez az oka a viselkedésének, mert nem így kéne egy barátságnak véget vetni, szóval ha más baja is van, akkor sem tudok mit csinálni mert nem mondta el nekem. Erre már nem válaszolt. Most ez mi? Kinek van igaza?

2012. nov. 29. 13:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Hát már régen kinőttem ebből a korból, de voltak/vannak főiskolás munkatársaim. Sajnos azt hiszik, hogy "majd én megmutatom, hogy ezt hogy kell csinálni". Ezt nagyon nem bírom. És ez az eset is egy kicsit ilyen: felajánlok valamit, mert én vagyok a f@sza gyerek, aztán meg ki vagyok bukva, hogy valaki elfogadja?!!! Látszik, hogy sosem dolgozott! Olyan hülye munkatársaim voltak az elmúlt 25 évben, hogy azt sem tudják, hogy fogjanak hozzá a SAJÁT munkájukhoz! AKKOR jönnek és könyörögnek, hogy csináld már meg nekem! És ÉN, mint jól nevelt ember, szíves örömest megcsinálom! Mert értek hozzá, és sokkal rosszabb, ha elmagyarázom! Ezért is keresek kétszer annyit, mint ők!

Hát az ilyen ember ne jöjjön hozzám, hogy segítsek! Ő sem teszi meg, pedig nagyon kis kérés volt! Mennyiből tartott volna kinyomtatni? EGY db papír! NEHÉZ átvinni! Egy lánynak!? Hogy nem sül ki a szeme!!!

Kinek van igaza? Hát szerintem kedves kérdező NEKED! Szégyellje magát a szomszédod. ... Ha én véletlenül így reagálnék, akkor bizony már nagyon felhúztak volna aznap és látni sem akarok senkit. De akkor másnap BOCSÁNATOT kérek a viselkedésemért!

43F

2012. nov. 29. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!