Mit kezdjek a bunkó bátyámmal?
19 éves. Akármit szólunk hozzá,morog,mérgelődik,kiabál és egész nap bunkózik a család összes tagjával.Mindig elrontja a hangulatot. PL. megkérdeztem tőle, hogy nem látta-e a telefonom, erre elkezdett kiabálni,hogy ' Honnan a f**zból tudjam?! a helyén b**dmeg. atyaúúristen -.-'
Éjjel-nappal a morgását hallgatjuk. De ha békén hagyjuk,egy idő után kötekedni kezd.
Szar drogok elveszik az eszét! A falumban is volt egy ilyen csóka, agresszív barom lett miután rászokott ezekre a szemetekre. A vége az lett, hogy pár hete megverte az apját, aztán az meg 9 szúrással átküldte a másvilágra!
Az a srác is huszonegynéhány éves korára szétdrogozta az agyát!
az én bátyám is ilyen!
elvileg nem is volt még barátnője, ha bármiről megkérdezzük rögtön morog meg csapkod, nem lehet normálisan beszélni vele :S... nem tudom mit lehetne tenni, de átérzem a helyzetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!