Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a nagymájú fogadot...

Mit kezdjek a nagymájú fogadott bátyámmal?

Figyelt kérdés

annak ellenére, hogy nagymájú nagyon szerethető ember, csak annyi a gond, hogy néha túlságosan is uralkodni akar, de ha bekeményítek, meg egészen visszahúzódó lesz

próbáltuk már megszakítani a kapcsolatot, de nem ment, szükségünk van egymásra

az igazi kérdés, mag az, hogy hogyan is kezelhetném őt, hogy jó legyen

2011. máj. 5. 12:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Alkoholista?
2011. máj. 5. 13:01
 2/13 A kérdező kommentje:
dehogyis :S
2011. máj. 5. 13:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nagymájú? :D Alkesz?
2011. máj. 5. 13:11
 4/13 A kérdező kommentje:
nagyra tartja magát, vagyis kicsit túl nagy a férfias büszkesége, ami akkor nem is baj, ha társaságban vagyunk, de a kettőnk személyes kapcsolatában is elég beképzelt és uralkodó
2011. máj. 5. 13:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Meg kell neki mondani őszintén, hogy vegyen vissza magából.
2011. máj. 5. 13:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Te fiú vagy, vagy lány? És mi az hogy fogadott bátyád? Ki ő neked? Együtt is laktok?
2011. máj. 5. 13:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Azért mert viccből verbálisan örökbefogadtátok egymást még nem tartozol érte több felelősséggel, mint egy jó barát. Ha pedig igazi barátja vagy akkor világíts rá a hibáira. A baráti körünkben ez mindennapos és nem sértődünk meg a másikra, mert tudjuk, hogy jóindulatból teszi.
2011. máj. 5. 13:21
 8/13 A kérdező kommentje:

ha megmondom neki megsértődik, ezért kellene gesztusokkal megértetnem vele

nekem ő egy nagyon jó barátom, de nem lakunk együtt, viszont elég sokat vagyunk kettesben, vagy társaságban

L/16

2011. máj. 5. 13:22
 9/13 A kérdező kommentje:

annyi a probléma, hogy képes és a szívére veszi, ha mondatokkal közlöm, hogy egy nagymájú f*sz az ember, és én ettől félek

viszont, ha gesztusokkal közlöm, jobban meg is érti, mintha megfogalmaznám, és hatásosabb is

2011. máj. 5. 13:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha nem korlátozott az értelme, akkor sértődés nélkül megérti, hogy "ezt most nem jól tetted, mert ezzel engem (vagy xy-t) megbántottál, rosszul esett...stb. Azért én is megsértődnék, ha ilyen-olyan f_sznak neveznél. Nem minősíteni és ledorongolni kell, hanem rámutatni, hogy a tettével, szavával mit okozott, és mi lenne a helyes.

Nem vádaskodni, hanem a jó felé terelni.

2011. máj. 5. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!