Mit kezdjek a nagymájú fogadott bátyámmal?
annak ellenére, hogy nagymájú nagyon szerethető ember, csak annyi a gond, hogy néha túlságosan is uralkodni akar, de ha bekeményítek, meg egészen visszahúzódó lesz
próbáltuk már megszakítani a kapcsolatot, de nem ment, szükségünk van egymásra
az igazi kérdés, mag az, hogy hogyan is kezelhetném őt, hogy jó legyen
ha megmondom neki megsértődik, ezért kellene gesztusokkal megértetnem vele
nekem ő egy nagyon jó barátom, de nem lakunk együtt, viszont elég sokat vagyunk kettesben, vagy társaságban
L/16
annyi a probléma, hogy képes és a szívére veszi, ha mondatokkal közlöm, hogy egy nagymájú f*sz az ember, és én ettől félek
viszont, ha gesztusokkal közlöm, jobban meg is érti, mintha megfogalmaznám, és hatásosabb is
Ha nem korlátozott az értelme, akkor sértődés nélkül megérti, hogy "ezt most nem jól tetted, mert ezzel engem (vagy xy-t) megbántottál, rosszul esett...stb. Azért én is megsértődnék, ha ilyen-olyan f_sznak neveznél. Nem minősíteni és ledorongolni kell, hanem rámutatni, hogy a tettével, szavával mit okozott, és mi lenne a helyes.
Nem vádaskodni, hanem a jó felé terelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!