Mit csináljak az őrült bátyámmal?
Folyton piszkál engem, és én vagyok leszúrva, mert visszaszólok neki, és ő meg még odaszól, mikor levagyok szúrva, és csodálkozik, hogy azt mondom:
- Kitagadlak a családból, és úgy utállak, hogy elmondani nem lehet.
És ez minden egyes nap megtörténik...
Hány évesek vagytok?
Egyébként régen én is utáltam a bátyámat. Egyszerűen megoldottam a dolgot. Ha beszólt nem szóltam vissza elmentem mellette vagy inkább elkerültem őt. Mivel külön szobánk van,nem volt olyan nehéz egymást elkerülni volt hogy napokig egymáshoz se szóltunk. Aztán ha találkoztunk pl. a nappaliban ott se beszélgettünk.
Egyébként ahogy növünk egyre jobb a kapcsolatunk. Én most vagyok 17 ő 19 és már elég jól elpoénkodunk meg fikázzuk egymást, de már csak viccből:D
Szerintem meg fog javulni a kapcsolatotok, de csak ha valamelyikőtök elkerül valahová és valahol hiányoztok egymásnak.
Az én párom és tesója ikrek, már 22 évesek (!), de ebben élünk, a srác (hiszen semmilyen "családi" kötelék nincsen közöttünk) még engem is cseszeget, utálom, nem is akarok oda menni. 23 éves léttemre megaláz, én is utálom.
Az anyukájuk is szenved miatta, de azért látok némi kivételezést. Valahogy mindig a párom a rossz.
Ezért gyűjtünk lakásra ahogy szerény anyagi körülményeink között lehetséges.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!