Őrült lennék ezt megtenni?
Elég bonyolult történet ez...
Borzalmas 5 évig tartó kapcsolaton próbálom túltenni magam, próbálom véglegesen lezárni és kitörölni még az emlékét is.
Ennyi ideig éltem fenyegetettségben, tartottak félelemben, zsaroltak, bántalmaztak, nem is sorolnám tovább...
Tudom, tisztában vagyok vele, egyrészt meg is érdemeltem, hiszen minek húztam ennyi ideig.
Most következik a lényeg. Az előbb említett férfi nem az első ember volt az életemben, előtte volt egy hatalmas szerelmem, aminek az emlékét soha nem sikerült kiverni a fejemből, aki után mindig vágytam, de az új kapcsolatom miatt ugye nem lehetett közöttünk semmi. A két illető ismeri egymást. Az esetleges kapcsolatunk a "nagy szerelemmel" ezért lehetetlen.
Már majdnem beletörődtünk ebbe, mikor ez a fiú előállt az ötlettel: költözzünk külföldre, mert ő nem bírja és nem is akarja bírni nélkülem és ennyi szenvedés után, amit átéltünk, hogy itt sosem teljesülhet a szerelmünk végre velem akar élni és boldog akar lenni.
Ha a szívemre hallgatnék, azonnal indulnék. Ti a helyemben megtennétek ezt a lépést?
1 percig sem gondolkodnék rajta. Ott még jobban is élhettek, több esélyetek van normálisan felnevelni a gyerekeiteket.
23/N
Megtenném!
Habozás nélkül!
Ha nem teszed, lehet, hogy egész életedben bánod majd.
Köszönöm a tanácsokat.
Persze, meggondolandó az utolsó előtti hozzászóló érvelése is, pont ezért tettem fel a kérdést.
Lehet hirtelen vagyok, és felelőtlen, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogok tudni erre nemet mondani.
szereted vagy csak szeretni akarsz végre egy normális embert aki nem agyal meg vagy zsarol, terrorizál lelkileg?
Ha szereted akkor menj! Sok boldogságot! Ha nem akkor maradj mert nincs értelme! Azzal együtt, hogy nagyon romantikus a srác!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!