Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Őrült lennék ezt megtenni?

Őrült lennék ezt megtenni?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult történet ez...

Borzalmas 5 évig tartó kapcsolaton próbálom túltenni magam, próbálom véglegesen lezárni és kitörölni még az emlékét is.

Ennyi ideig éltem fenyegetettségben, tartottak félelemben, zsaroltak, bántalmaztak, nem is sorolnám tovább...

Tudom, tisztában vagyok vele, egyrészt meg is érdemeltem, hiszen minek húztam ennyi ideig.

Most következik a lényeg. Az előbb említett férfi nem az első ember volt az életemben, előtte volt egy hatalmas szerelmem, aminek az emlékét soha nem sikerült kiverni a fejemből, aki után mindig vágytam, de az új kapcsolatom miatt ugye nem lehetett közöttünk semmi. A két illető ismeri egymást. Az esetleges kapcsolatunk a "nagy szerelemmel" ezért lehetetlen.

Már majdnem beletörődtünk ebbe, mikor ez a fiú előállt az ötlettel: költözzünk külföldre, mert ő nem bírja és nem is akarja bírni nélkülem és ennyi szenvedés után, amit átéltünk, hogy itt sosem teljesülhet a szerelmünk végre velem akar élni és boldog akar lenni.

Ha a szívemre hallgatnék, azonnal indulnék. Ti a helyemben megtennétek ezt a lépést?

2011. szept. 13. 10:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Habozás nélkül mennék, még akkoris ha semmi fix nincs előrenézve. De ez én vagyok, talán vakmerőség, de aki nem mer az nem nyer... és őszintén lehet ennél szrabb már nem hiszem. Menjetek, sok szerencsét és boldogságot!
2011. szept. 13. 10:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
menjetek, hajrá! Sok sikert!
2011. szept. 13. 10:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

1 percig sem gondolkodnék rajta. Ott még jobban is élhettek, több esélyetek van normálisan felnevelni a gyerekeiteket.

23/N

2011. szept. 13. 10:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Megtenném!

Habozás nélkül!

Ha nem teszed, lehet, hogy egész életedben bánod majd.

2011. szept. 13. 11:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne lépj ilyen hirtelen. Menedéket remélsz egy olyan embertől, akit valójában alig ismersz. A helyedben külföldre nem mennék még vele. Ha a bántalmazó párod olyannak mutatta volna magát, amilyen valójában, sosem jöttél volna össze vele. Legyél kicsit óvatosabb, ez kb. olyan, mint mikor alkoholista apa elől menekülve férjhez megy egy lány. Nagyon sokszor egy pont olyanhoz. Ha én lennék te, elköltöznék a fiúval akár messzire is, de itt Magyarországon. Külföldön még védtelenebb leszel, mint itt. Szívből remélem, ez a férfi valóban egy nagyon jó ember, de előbb bizonyosodj meg erről. Ha együtt élve is minden rendben, utána lehet lépni nagyobbat is.
2011. szept. 13. 11:12
 6/10 anonim ***** válasza:
SIMÁN!
2011. szept. 13. 11:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat.

Persze, meggondolandó az utolsó előtti hozzászóló érvelése is, pont ezért tettem fel a kérdést.

Lehet hirtelen vagyok, és felelőtlen, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogok tudni erre nemet mondani.

2011. szept. 13. 11:45
 8/10 anonim ***** válasza:

szereted vagy csak szeretni akarsz végre egy normális embert aki nem agyal meg vagy zsarol, terrorizál lelkileg?

Ha szereted akkor menj! Sok boldogságot! Ha nem akkor maradj mert nincs értelme! Azzal együtt, hogy nagyon romantikus a srác!

2011. szept. 13. 12:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Kihagytad, mi jót hagynál itthon az eszed szerint.
2011. szept. 13. 15:09
 10/10 anonim ***** válasza:
MENJETEK =) Sok szerencsét =)
2011. szept. 13. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!