Eldönteni egy vitát? Felrobbanok a dühtől
A páromat ma vinném elsőnem bemutatni a családomnak. Igaz csak a nővéremékhez megyünk, de még nem találkozott velük.
Nővérem 2 gyerekkel (1 éves és egy 5 éves) gyerekkel főz és készülődik a mi kedvünkért, és átment hozzá a beteg nagynénje, hogy segítsen neki. Mert a párja dologozik.
Hív a párom, hogy nem megyünk csak később, mert ő megnézi a forma 1-et, össze vesztem vele és már menni sincs kedvem.
Hogy lehet valaki ilyen bunkó?
Tegnap direkt rákérdeztem, azt mondta olyan 2 fele megyünk.
De nem szóltam neki ma hogy forma 1, pedig ő mennyire szereti
Semmi gond, ezen ne akadj ki!
Tudj róla, a forma 1 kb. fél négyig fog tartani, utána mosdik, öltözik párod és indulhattok. Te tudod, mennyi idő alatt értek oda tesódékhoz. Szólj neki telefonon, hogy csúszni fogtok, és ne mérgeskedj, árt a szépségednek!
Nagyon meglehet, hogy a tesódnak is jól jön az a plusz 1-2 órahossza! Nyugi!
Én nagy F1 rajongó vagyok, most is nézem, ráadásul most volt 5 hét szünet.
Ennek ellenére neked adok igazat, ez hatalmas bunkóság.
Nővéredéknél nincs tv, ott nem lehet nézni egyébként?
"De nem szóltam neki ma hogy forma 1"
Miért nem figyelmeztetted? Lehet, hogy neki tegnap nem jutott az eszébe, de ha szóltál volna neki, akkor tudjátok tisztázni, hogy csak kicsit később mentek.
Bocsi!
Én tenisz-rajongó vagyok! Nehogy már valaki mástól várjam, hogy szóljon, a kedvenceim mikor fognak játszani!
6: "Miért nem figyelmeztetted? Lehet, hogy neki tegnap nem jutott az eszébe, de ha szóltál volna neki, akkor tudjátok tisztázni, hogy csak kicsit később mentek."
Ó persze, és azért is szóljon, hogy a praclikáját mossa meg miután pipikélt, mi? Könyörgöm, felnőtt emberről van szó. Ha annyira nagy rajongó, hogy nem hagyhat ki egyetlen futamot sem, akkor szólt volna időben, hogy ekkor nem ér rá. Főleg hogy ennyire készülnek a vendéglátók, így elég nagy bunkóság a részéről.
Egyáltalán. Ha annyira F1 rajongó, ne a másiktól várja el, hogy figyelemmel kisérje, mikor van futam, és szóljon neki!
Tartsa számon ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!