A családom elakar költözni külföldre, viszont én itthon szeretnék maradni. ( laknom lehetne rokonnál. ) 16 évesen nincs jogom eldönteni hol szeretnék élni? ( mert ugye 14-évesen már büntethetőek az emberek). így más jogaink is vannak?
Csak nyerhetsz vele.
Egyébként lakhatsz rokonnál, de abba a szüleidnek is bele kell egyeznie, 18 éves korod után mehetsz csak oda, ahova épp akarsz.
Ha erős a kapcsolatotok, akkor 2 évet kibír a nagy szerelem és 18 évesen "haza" költözhetsz.
Annyi minden lesz még az életedbe, erős kijelenteni azt, hogy a "másik" feled. Persze, nem vonom kétségbe, de én 2 srácra is azt hittem tinikoromba és mégis tévedtem (szerencsére).
16 évesen szerintem hiba ez alapján megpróbálni maradni.
Anglia igen-igen jó hely.
Én mennék! Ott van 1 gigabit-es net! :D
Amúgy viccet félretéve, inkább nyersz vele mint vesztesz, a barátoddal meg beszéltek neten! 2 év múlva meg visszajössz!
A rokonok tuti be akkarnak fogadni és ettetni?
Megéri 1 esetleges szerelemért a mindenapos feszengés a rokkonokal?
Nem véletlenül akarnak elköltözni a szüleid inkább örülnöd kéne hogy van erre lehetőséged
De ha te itt akarsz nyomorogni akkor oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!