Úgy érzem magam itthon mintha csak kísértet lennék. Mit tanácsolnátok?
20 éves vagyok, egyetemista. Év közben csak hétvégente járok haza, de most nyáron tovább maradtam az egyetemi városban, egy nyelvtanfolyam miatt. Mert ugye kell majd a nyelvvizsga. Jún 18 óta jártam és most végeztem vele. Mindennapos volt. A lényeg,hogy most van itthon 2 szabad hetem mikor pihenhetnék és a családdal lehetnék, de nem bírok feloldódni a közelükben sem.
Most is, anyu és apu TV-t néz, de én egy éve alig nézek TV-t, mert nincs az albérletben, szóval nincs igényem rá. menjek oda és nézzek egy olyan műsort velük ami nem is érdekel? Az nem lenne nagy előrelépés. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy nyílhatnék meg újra és szabadulhatnék fel a jelenlétükben. Elszoktam a társaságtól.
Bocsi ha hosszú és nagyon zavaros, de most a gondolataim is ennyire zavarosak
Biztos ez idő alatt, míg távol voltál rengeteg minden történt veled, biztos van mit mesélni. Próbálj meg te érdeklődni felőlük. Sokszor kérdezni könnyebb, mint elkezdeni beszélni valamiről. Ha te érdeklődő leszel, akkor biztos ők is, és rengeteg sztoritok lesz egymásnak.
Itt a jó idő, csináljatok közös programot, vagy csak üljetek i az udvarra/ utcára egy padra. Ha este ők tv-t nézne, akkor legyetek nappal aktívabbak. Ha távol érzed őket magadtól akkor nem könnyű, és kényszeredetten nagyon unalmas lehet, de átlendültök majd a kezdeti nehézségeken. Ők a szüleid...nem lehet annyiban hagyni. Biztos nekik is rossz ez a helyzet, mert gondolom nagyon szeretnek, és hiányoztál nekik, és biztos nagyon várták ezt a 2hetet, lehet ők is ugyanezt a problémát fogalmazzák meg magukban.
Talán ha keresnél olyan műsort a tv-ben,ami talán egy picit érdekel, biztos jó néven vennék, ha legalább egy este, szépen csendben csak ülnétek és néznétek együtt a tv-t. Ezt a kis időt mindenképp jól kéne eltölteni, és mindent megpróbálni, mert a következő lehetőség,akkor megint soká lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!