Mit tudnék csinálni, hogy itthon hagyjanak?
Az a helyzet, hogy a szüleimmel már vagy 7 éve minden évben ugyanoda megyünk kirándulni. Én már nagyon unom, és nem tudok ott semmit csinálni. Amúgy is nemsoká vége a vakációnak és inkább lennék itthon + rengeteg házim van még amihez net is kell. A szüleimnek felhoztam a témát, hogy maradhatnék-e MAMÁNÁL, nem is itthon egyedül, hanem MAMÁNÁL és erre kiborultak, hogy szó sem lehet róla, megyek velük. A házikat is lett volna időm eddig megcsinálni mert azonkívül semmi nem volt rámbízva. Ez igaz, de mégis... :(
Mivel tudnék még előállni, hogy megengedjék hogy itthon maradjak? Elvégre elég nagy vagyok már ahhoz, hogy most ezt az egy kirándulást kihagyjam.
Egy elkeseredett 16 éves lány.
legyél határozott, én is ezt tudom csak tanácsolni. :) mondd meg nekik, hogy nem érzed jól magad ott és unatkozol, valamint sorold fel az itt leírt dolgokat. talán bejön :) sok sikert! :)
16/L
köszönöm a válaszokat!
18:50 én inkább itthon ülő típus vagyok. úgy értem nem szeretem elhagyni a várost. én nem szeretek menni, más szeretne, de nem tud. viszont ezért nem én vagyok a hibás. és csak azért nem fogok menni, mert más menne a helyemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!