Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni, hogy...

Mit tudnék csinálni, hogy itthon hagyjanak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a szüleimmel már vagy 7 éve minden évben ugyanoda megyünk kirándulni. Én már nagyon unom, és nem tudok ott semmit csinálni. Amúgy is nemsoká vége a vakációnak és inkább lennék itthon + rengeteg házim van még amihez net is kell. A szüleimnek felhoztam a témát, hogy maradhatnék-e MAMÁNÁL, nem is itthon egyedül, hanem MAMÁNÁL és erre kiborultak, hogy szó sem lehet róla, megyek velük. A házikat is lett volna időm eddig megcsinálni mert azonkívül semmi nem volt rámbízva. Ez igaz, de mégis... :(

Mivel tudnék még előállni, hogy megengedjék hogy itthon maradjak? Elvégre elég nagy vagyok már ahhoz, hogy most ezt az egy kirándulást kihagyjam.

Egy elkeseredett 16 éves lány.

2012. aug. 15. 18:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Elég régen voltam anno így.Én egyszerűen nem mentem határozottság kérdése az egész,vagy mehetsz még jó sokáig.
2012. aug. 15. 18:30
 2/16 anonim válasza:
100%

legyél határozott, én is ezt tudom csak tanácsolni. :) mondd meg nekik, hogy nem érzed jól magad ott és unatkozol, valamint sorold fel az itt leírt dolgokat. talán bejön :) sok sikert! :)

16/L

2012. aug. 15. 18:45
 3/16 anonim ***** válasza:
43%
Mások egész nyáron rohadnak a panelban, te meg azon siránkozol, hogy mentek nyaralni... Legalábbis kirándulni.
2012. aug. 15. 18:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez még az a kor amikor szülőkkel kínos,haverokkal meg nem engednek.Érthető a probléma.
2012. aug. 15. 18:53
 5/16 Ditta323 ***** válasza:
39%
Addig örülj még mehetsz a szüleiddel! 23 éves fejemmel a párommal együtt megyünk szüleimmel jobbra balra kirándulni stb.
2012. aug. 15. 18:56
 6/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

18:50 én inkább itthon ülő típus vagyok. úgy értem nem szeretem elhagyni a várost. én nem szeretek menni, más szeretne, de nem tud. viszont ezért nem én vagyok a hibás. és csak azért nem fogok menni, mert más menne a helyemben.

2012. aug. 15. 18:58
 7/16 A kérdező kommentje:
de nem szeretem azt a helyet, máshova szívesen mennék velük. pl. nyár elején voltunk a Balatonon és imádtam velük lenni ott! nekik pedig ez a hely a kedvencük, én kifejezetten utálom és ezt nem képesek megérteni. mehetnének csak ketten, vagy a húgommal, hogy kipihenjék magukat. nem lenne muszáj én is ott legyek, úgyis csak elrontanám a kedvüket avval, hogy nekem nincs kedvem semmihez (leplezni pedig nem tudom). és azt pedig NAGYON NEM AKAROM, mert jó lenne ha jól éreznék magukat.
2012. aug. 15. 19:01
 8/16 anonim ***** válasza:
És a húgod mennyi idős?Ha ő is maradna,ahhoz mit szólnának?Tudnátok vigyázni egymásra.
2012. aug. 15. 19:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
itt volt az egész nyár előtted és te most akarsz házit csinálni, hidd el nem azon az egy két napon fogod megváltani a világot, ha otthon maradsz akkor is sz.rni fogsz a házira, ilyen hülye kifogás miatt ne is csodálkozz ha menned kell velük
2012. aug. 15. 19:49
 10/16 Ditta323 ***** válasza:
Előttem szólónak is jó ötlete van, esetleg új hely?
2012. aug. 15. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!