Ti mit csináltok ilyen jó időben? Én vagyok az egyedüli, aki itthon ül?
Itt a tavasz, a szuper délutáni idő, meg minden, lehet menni kifelé társasági életet élni...
Csak az a helyzet, hogy én teljesen egyedül vagyok. A probléma, hogy az összes barátnőmnek van pasija és velük töltik kettesben ezeket a szép délutánokat, vagy már más programjuk van. Én meg nem tudok mit kezdeni magammal. Vidéken lakom, tehát nem tehetem meg, hogy kimegyek egy parkba, aztán majdcsak lesz valami, mert itt olyan nincsen. A szüleim is arra bíztatnak, hogy menjek már valahová és ne üljek itthon ilyen szép időben, de mégis hová?
A gép-tv-könyv kombináció már kezd unalmassá válni. Ti mit csináltok ilyenkor?
Én is sokat vagyok itthon, pont azért mert az összes barátnőmnek van barátja és velük vannak. Én pedig nem akarom gyertyatartó lenni, én sem örülnék neki fordított helyzetben.
De ma pl. tök jó napom volt. Suli után két barátnőmmel elmentünk szolizni, utána pedig vásárolgattam egy kicsit, anyukámnak vettem ajándékot. Délután pedig szintén sétáltam egyet itt a környéken.
Időnként egyedül is jó kicsit kimozdulni, legalább levegőn voltam, szinte szó szerint éreztem a D vitamint és el tudtam gondolkodni.
Azt hiszem ezt rendszeresíteni fogom, főleg ilyen szép időkben. Csak elindulni és menni cél nélkül, elmerengeni stb.
Egyébként azt megpróbálhatnád, hogy beszélsz a barátnőiddel, hogy nincs-e kedvük elmenni sétálgatni, szerintem egy fél órájuk-órájuk rád is van, főleg, ha barátnők vagytok. Vagy csinálhatnátok olyat, hogy a barátnőid és a srácok haveri társaságát összecsődíteni és kimozdulni valamerre. Még a szerelem is rád találhat. :)
16/L
Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy felhívok egy csomó mindenit vagy írok nekik és aki jön az jön, akinek más programja van, az nem. Ma például vettünk pizzát és kiültünk egy padra csak egy téren és el szórakoztunk, fényképezkedtünk:)
Javaslok neked erre egy tök jót: csukott szemmel kezdj gépelni Facebook-on az üzenet címzettjénél, és akit kidob, azt hívd el:D
14L
Én már beizzítottam a motoromat, és repesztek millióval.:DDD
14/F
Utolsó remélem hamar szörnyethalsz mielőtt még másnak okoznál balesetet. Szaros kisfiú.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!