Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni, hogy...

Mit tudnék csinálni, hogy itthon hagyjanak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a szüleimmel már vagy 7 éve minden évben ugyanoda megyünk kirándulni. Én már nagyon unom, és nem tudok ott semmit csinálni. Amúgy is nemsoká vége a vakációnak és inkább lennék itthon + rengeteg házim van még amihez net is kell. A szüleimnek felhoztam a témát, hogy maradhatnék-e MAMÁNÁL, nem is itthon egyedül, hanem MAMÁNÁL és erre kiborultak, hogy szó sem lehet róla, megyek velük. A házikat is lett volna időm eddig megcsinálni mert azonkívül semmi nem volt rámbízva. Ez igaz, de mégis... :(

Mivel tudnék még előállni, hogy megengedjék hogy itthon maradjak? Elvégre elég nagy vagyok már ahhoz, hogy most ezt az egy kirándulást kihagyjam.

Egy elkeseredett 16 éves lány.

2012. aug. 15. 18:28
1 2
 11/16 Ditta323 ***** válasza:
Bocsi, 8-ra gondoltam
2012. aug. 15. 19:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolók annyira, de annyira ostobák vagytok. Én is így voltam, 16 évesen pont nem a szüleivel akar az ember nyralni menni, hanem a haverokkal lógni, menni a maga dolgai után. Mit fáj nektek, ha egy 16 lány nem szeretne kirándulni menni? Annyira álszent emberek járnak ide.

Képzeljétek el, nem mindenki van odanőve anyuhoz-apuhoz, attól még szerethetik egymást, de most jön az a kor, hogy vagy otthon marad, esetleg rokonnál vagy a haverokkal megy el, nem sokkal később pedig már akár a párjával. Ez így normális.

Kérdező, ezt én is nehezn játszottam le itthon, vagy 10 évig mindig UGYANODA mentünk, mindig ugyanaz a település, ugyanaz a hotel és néztük egymást anyámékkal egy, rosszabb esetben 2 hétig. Mondjuk ki, hogy szar. Szeretem őket, de az nekem már nem volt se pihenés és főleg nem nyaralás. Megmondod szépen, értelmesen, hogy nem szeretnél menni, sajnálod. Pont. Erőszakkal nem fognak magukkal vinni.

2012. aug. 15. 20:03
 13/16 A kérdező kommentje:

nem 1-2 napról lenne szó, hanem 1 hétről.

a húgom 11 éves, ő meg végképp nem maradhatna mamánál, de nem is próbálkozik maradni mert tudja hogy nem sikerülne.

köszönöm akik megértenek, próbálok még velük beszélni.

2012. aug. 15. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyél krétát vagy írj üzit és szeptemberig elrabollak :)
2012. aug. 15. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy hova mentek? Hogy ennyire uncsi!

Amúgy megértelek, hogy nincs kedved menni. Mondd meg a szüleidnek, hogy most te ezt az utat kihagynád, szívesebben maradnál otthon, mert már téged az a hely ahova mennek nem köt le. Mamádék meg csak tudnak rád vigyázni, gondolom nem vagy egy balhés típus...

2012. aug. 15. 20:42
 16/16 anonim válasza:
Én is 16 éves vagyok és pár éve szilveszterkor anyámék mindenáron elakartak vinni magukkal egy helyre bulizni én pedig inkább egyedül otthon akartam volna maradni jó sokáig győzködtem őket és vlgül otthon hagytak. nagyon roszz volt egyedül lenni. úgyhogy inkább annak örülj h a szüleid még magukkal visznek. :)
2012. aug. 24. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!