Nem leszünk itthon a párom szülei ezüstlakodalmán, hogyan pótoljuk?
Nem akarom bántani a párodat, de az én férjem ugyanezt csinálta az első pár évben: mindig megkérdeztem, hogy biztos nincs-e semmi alkalom, ő mondta hogy nincs, aztán kiderült hogy az öccse szülinapja, a nagybátya szülinapja, a nagypapájának a születésnapja stb. Nagyon gáz, mert elvileg én szerveztem a nyaralásokat (a férjem munkahelye sokkal rugalmasabb szabadság szempontjából) aztán jöttek a szemrehányások :-(
Ezüst lakodalom azért elég fontos :-(
Én mindenképp vennék valamit külföldön vagy akár itthon.
Mondjátok el minnél hamarabb, hogy ez történt. Ha nagyon kiborulnak, akkor a békesség miatt inkább mondjátok le az utat. Ha jól veszik az akadályt, akkor vigyétek el őket vacsorázni, vagy hívjátok meg magatokhoz vendégségbe a szűk családi körrel még indulás előtt.
Adjatok fel képeslapot/dísztáviratot külföldről úgy, hogy a évfordúló napjára érkezzen meg. A lakodalomra meg futárral küldjetek ajándékot...
Tudják már, hogy nem leszünk itthon, pont előtte levő nap utazunk el. Lemondani nem tudjuk, pénzt nem kapnánk vissza, eddig ez az első nyaralás, ami úgy néz ki összejön.
Nem szóltak semmit, hogy nem leszünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!