Ti mit tennétek, ha hallanátok, hogy a szomszédotok veri a feleségét?
A legjobb megoldas ilyen esetben szólni a nönek , h ha bantja a ferfi , akkor menjen at hozzatok es ti barmikor szivesen latjatok , es akkor a nö erzi , h nincs egyedul , es erösebbnek erzi magat, akkor meg feljelentest is mer tenni.
Miert olyan nehez embernek lenni es segiteni valakinek? Olyan nehez kimyitni az ajtot par orara valakinek?
Az nem enni inni megy at, hanem a testi epseget feltve!
Normalis , h nem mer feljelentest tenni, ha ugyanoda kell visszamenjen, es a lakas se az öve!
Fel , h az utcara kerul.
Nem nagy tudomany erre rajönni.
Azert is nem köszönt egy idö utan mert csalodott volt h nem segitettetek neki , mint embertarsak!
Szégyen!
Nekem cigányok az egyik oldalon a szomszédok. Falun lakunk így nem annyira zavaró mintha panelben lennénk. Amikor a szomszéd részegen hazajön a nagyobbik gyerek eldugja a baltát, ez az ő feladata. Aztán elkezdődik a cirkusz, a pasi borzasztó agresszív. Ha jelenteném a rendőrségre utána az egész famíliája, beleértve az asszonyt is rám támadna. Az egyik testvére már ült súlyos testi sértésért.
Mit tehetnék ilyen helyzetben? A gyerekeket és az asszonyt sajnálom de teszem magamat, hogy nem veszek észre semmit. Nem magamat féltem, inkább a családomat féltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!