Ti mit tennétek, ha hallanátok, hogy a szomszédotok veri a feleségét?
képzeld magad a nő helyzetébe: lehet, hogy a fickóé a lakás, az asszony csak meg van tűrve, lépni nem tud, mert semmi pénze, inkább marad és szenved. önszántából senki nem csinálná ezt végig.
a szomszédban nálunk volt egy nagyon durva szitu: nőt otthagyta a férje 2 gyerekkel. igaz, a csóka fizetett gyerektartást, és szereti a srácokat, de neki is véges a bankszámlája. nőci beújított egy agresszív suttyót, aki az elején mézesmázas volt, aztán lehullott a lepel, és pár éven belül ott tartottak, h ütötte mind a 3at az a szemét állat. kis csavar a sztoriban, hogy felvettek egy szép vastag jelzálogot a kecóra, amihez a fickónak köze nem volt, de a lóvét igényesen el tudta inni, mulatni. amikor a nő már nem bírta az otthoni légkört, kiadta a figura útját, és sztem az utolsó években már csak a lóvé miatt volt vele.
most ott van egyedül a 100ezres törlesztővel, 2 sérült, majdnem felnőtt gyerekkel, és a nyomasztó érzéssel, h elqúrta az egész családja életét...
mi is próbáltunk segíteni, h kitehesse a fickót, de sokáig nem tudtuk mi van a háttérben, amiért tűri. még a gyerekeinek sem merte elmondani... :(
tuti nálatok sem a nagy szerelem az összetartó erő, hanem a pénz, ami a mai világban minden embert nyomaszt...
Tegnap este 11 után hívtuk ki a rendőrséget,mert megint balhé volt. Mondta a rendőr,hogy ez már a sokadik eset,de hiába kérdik a nőtől,hogy akar-e feljelentést tenni,mindig nemmel felel.Ők meg nem tudnak így semmit tenni.
Szóval sajnos így alakult. Én elhiszem,hogy aki bántalmazott,az másként éli meg a dolgokat,mint egy kívülálló.Én ezt meg sem érthetem.Nyilván itt is a pénz,vagy az áll a háttérben,hogy a nőnek nincs hova mennie,de azért akkoris szomorú,hogy ezt kell elviselnie.
Ma megyünk megnézni egy albit,ha megfelel már a hétvégén költözhetünk.Bedobtam a postaládájukba amit a NANE-val kapcsolatban találtam és kinyomtattam.Mivel mindig a nő megy a postát is összeszedni,így ez is a kezébe akad,hátha segítek neki ezzel. Többet nem tehetek sajnos!
Én nagyon megvetem az olyan embereket akik a másikat feljelentik. Pláne, ha semmi köze hozzá. El kellene beszélgetni velük. Mert nem mindig a látszat az igaz.
A feljelentőt mind két fél általában helybenhagyja
(nagyon helyesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!