Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha hallanátok...

Ti mit tennétek, ha hallanátok, hogy a szomszédotok veri a feleségét?

Figyelt kérdés
Panelban lakunk,így óhatatlanul áthallatszik minden.Nem olyan rég költöztünk ide.A szomszédunkban egy 50-es házaspár él. Egy hónapja kb átkopogtam,mert nem vettem még konzervnyitót,de kellett volna,gondoltam,kérek kölcsön a szomszédtól és egyben bemutatkozok. Hát mikor megláttam a nőt,tátva maradt a szám.Akkora monoklija volt,hogy csak lestem,és ki voltak sírva a szemei.Mondtam ki vagyok és mért jöttem,behívott.Aztán a szobából előjött a férj és úgy nézett rám,mint a véres rongyra.Látszott rajta,hogy ittas volt,még köszönni sem köszönt. Hát nem is szenteltem nagy figyelmet az egésznek,de mára már minden naposak az üvöltözések,a hupogások,néha még sikítozik is a nő,a pasas meg csak üvölt,mint aki nem százas.(A vicceskedők kedvéért írom,nem hinném,hogy szado-mazo szexről lenne szó) Én nem akarok belemászni mások életébe,de a mi életünk is kicsit felborult,mivel éjfélkor még az üvöltözést,csapkodást kell hallgatni. Nem tudom,mit lehetne tenni,mert valójában semmi közünk hozzá,mi zajlik náluk,de nagyon zavaró,hogy ha akarjuk ha nem,ezt kell hallgatnunk. Van,hogy az ember hajnalban erre riad. Mit lehet tenni ilyen esetben/füldugón kívül/?

2012. nov. 29. 10:23
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha feleség úgy áll hozzá, hogy " Egyébként jó ember, csak néha iszik, és amúgy sincs hova mennie stb" addig úgyse fog megoldódni semmi. Ezért javasoltam, hogy hívja fel a NaNe egyesületet hátha ők tudnak küldeni valakit, aki elbeszélget a nővel és felbátorítja ahhoz, hogy lelépjen.
2012. nov. 29. 13:55
 22/42 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező: Az a nő nem buta, hanem bántalmazott, lelkileg és testileg is terrorban tartott. Az ilyen emberek nem mernek lépni, vagy bemagyarázzák maguknak, hogy ez nem nagy dolog, sőt, megérdemlik. Nem tudod, hogy min megy keresztül ilyenkor egy nő, szóval ne mond ilyeneket kérlek! Ez nem olyan egyszerű, hogy feljelentem, és kész.
2012. nov. 29. 18:29
 23/42 anonim ***** válasza:
94%

képzeld magad a nő helyzetébe: lehet, hogy a fickóé a lakás, az asszony csak meg van tűrve, lépni nem tud, mert semmi pénze, inkább marad és szenved. önszántából senki nem csinálná ezt végig.

a szomszédban nálunk volt egy nagyon durva szitu: nőt otthagyta a férje 2 gyerekkel. igaz, a csóka fizetett gyerektartást, és szereti a srácokat, de neki is véges a bankszámlája. nőci beújított egy agresszív suttyót, aki az elején mézesmázas volt, aztán lehullott a lepel, és pár éven belül ott tartottak, h ütötte mind a 3at az a szemét állat. kis csavar a sztoriban, hogy felvettek egy szép vastag jelzálogot a kecóra, amihez a fickónak köze nem volt, de a lóvét igényesen el tudta inni, mulatni. amikor a nő már nem bírta az otthoni légkört, kiadta a figura útját, és sztem az utolsó években már csak a lóvé miatt volt vele.

most ott van egyedül a 100ezres törlesztővel, 2 sérült, majdnem felnőtt gyerekkel, és a nyomasztó érzéssel, h elqúrta az egész családja életét...

mi is próbáltunk segíteni, h kitehesse a fickót, de sokáig nem tudtuk mi van a háttérben, amiért tűri. még a gyerekeinek sem merte elmondani... :(

tuti nálatok sem a nagy szerelem az összetartó erő, hanem a pénz, ami a mai világban minden embert nyomaszt...

2012. nov. 29. 23:35
 24/42 anonim válasza:
59%
én bekameráznám és liveba streamelném...
2012. nov. 29. 23:56
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokszor kihívják rájuk a rendőröket, különböző emberek,nagyjából ugyan azzal a pansszal, akkor egy idő után részletes kivizsgállást indítanak.
2012. nov. 30. 01:39
 26/42 A kérdező kommentje:

Tegnap este 11 után hívtuk ki a rendőrséget,mert megint balhé volt. Mondta a rendőr,hogy ez már a sokadik eset,de hiába kérdik a nőtől,hogy akar-e feljelentést tenni,mindig nemmel felel.Ők meg nem tudnak így semmit tenni.

Szóval sajnos így alakult. Én elhiszem,hogy aki bántalmazott,az másként éli meg a dolgokat,mint egy kívülálló.Én ezt meg sem érthetem.Nyilván itt is a pénz,vagy az áll a háttérben,hogy a nőnek nincs hova mennie,de azért akkoris szomorú,hogy ezt kell elviselnie.

Ma megyünk megnézni egy albit,ha megfelel már a hétvégén költözhetünk.Bedobtam a postaládájukba amit a NANE-val kapcsolatban találtam és kinyomtattam.Mivel mindig a nő megy a postát is összeszedni,így ez is a kezébe akad,hátha segítek neki ezzel. Többet nem tehetek sajnos!

2012. nov. 30. 06:47
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, amit tettél, többet sajnos tényleg nem tudsz. Talán sikerül ebből kitörnie. Nektek pedig kívánom, hogy el tudjatok költözni, mert borzasztó lehet ezt hallani.
2012. nov. 30. 08:36
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos így van: ha a nő nem tesz feljelentést, akkor a rendőrök nem tehetnek semmit. Van néhány nap türelmi idő, míg tehet feljelentést, de azt hiszem, ha eddig akart volna, már megtette volna.
2012. nov. 30. 11:40
 29/42 anonim ***** válasza:
1%

Én nagyon megvetem az olyan embereket akik a másikat feljelentik. Pláne, ha semmi köze hozzá. El kellene beszélgetni velük. Mert nem mindig a látszat az igaz.

A feljelentőt mind két fél általában helybenhagyja

(nagyon helyesen)

2013. szept. 13. 19:22
 30/42 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó: te te vagy normális! Gondolkozzál már, mielőtt beszélsz!
2013. szept. 20. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!