Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz egy fellépésem egy gimnáziumban, milyen számokat hallanátok lányok-fiúk, egy énekes-gitáros/ zongorástól?
Figyelt kérdés
Bármilyen nehézségi szint jöhet!
Semmi buz* pop, köszi!
SZámcímeket kérnék!
2012. okt. 12. 22:18
1/12 A kérdező kommentje:
17/F
2012. okt. 12. 22:19
4/12 anonim válasza:
Igazából az ilyen fellépéseknek mindenki csak a végét várja, szóval gyakorlatilag tökmind1. A taps sem nektek szól, hanem a szám végének. Erről nem ti tehettek, de ilyenek a diákok. Le sem sz@rják a kötelező iskolai programokat. Nálunk is volt ilyen. Beraktuk agybadugós fülest, zene maxra.csavarva, és azt hallgattuk.
5/12 BlastNoise válasza:
Rise Against-Swing life away
Metallica-Nothing else matters
Metallica-Unforgiven
7/12 anonim válasza:
Damageplan: Fuck You
Pantera: Yesterday Don't Mean Shit
Megadeth: Symphony of Destruction
8/12 anonim válasza:
Bármilyen nehézségi szint? Tessék én pl. szívesen hallanám tőled ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=vBbGVpGNVSA :D
Amúgy érdemes meghatározni egy célközönséget, én is ezt szoktam tenni. Suliban nyilván valami könnyűzenét kéne előadnod, valami ami nagyon ismert, felkapott, esetleg filmzene is lehet.
szintén zongorista 17/F
9/12 anonim válasza:
"system of a dawn - chop suey"
System of a dOwn!!! ÖCSI
10/12 anonim válasza:
Progressive trance.
Te kértél nehézségi szintet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!