Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 zenész (énekes-gitáros) srác, megtetszett 1 koncerten, mit írhatnék neki? (lenn tovább)
úgyhogy végig a szemét néztem a bulin. néha ő is rámnézett, aztán vége lett a bulinap, kerültünk fordultunk
meg van 1-2 ismerősöm akiket ő is ismer, épp egy ilyen bnőmmel voltam, aztán odajött hozzám és mondta h ismerős vagyok neki, előfordulhatott hogy látott már ?én meg mondtam neki h igen, mert ismeri a bnőm...aztán 1Xkétszer még összefutottunk az este alatt
...
szeretnén vele vhogy felvenni a kapcsolatot, gondoltam írok neki vmit
de mit írhatnék?nem akarom h nagyon azthiggye,h. nyomulok, vmi olyasmire gondoltam h tetszett a koncert...de még mit írhatnék?
ugyanez a kérdés volt már ma, de ugyanazt leírom.
nem tetszesz neki, ha bejönnél neki, már rég rádnyomult volna énekes-gitáros létére
Ha odajött hozzád, akkor előfordulhat, hogy tetszel neki :)
Szerintem vedd fel pl. msnre, vagy jelöld meg valamilyen közösségi oldalon :)
van nője, minden énekes-gitárosnak van.
Ha mégse lenne, és nem kell neki, esélytelen.
Ha nincs, de kell neki, arról tudni fogsz, mint a másik 100 lányi s rajtad kívül.
Ha netán még te is tetszenél neki, és elég tökös, akkor lehet már hozzádszólt volna :)
jaj már megint ez az előítélet a zenészekkel szemben:S
-nincs bnője, tudom
és nem oylan trú party zenét játszik, hanem melankolikus, szomorú dalokat
oylan dalokat, amit kevés réteg hallgat csak, szinte versz szerűek dalban megfogalmazva, hagyjuk már ezt a "menő gitáros dumát:)" kül. sem ez volt a kérdés h bejöhetek-e nekixD
Így utóbb kiderült, hogy ez nem az a srác, aki még mindig hülyít. remegtem érte a koncerteken, aztán kiderült, hogy van barátnője. Leállítottam. Azóta is nyomul, de a barátnője a felesége, és van közös gyerekük is. Megint sikerült beletenyerelnem.:)
Ha biztos vagy abban, hogy nincs senkije, akkor írj neki, egészen nyugodtan.
Tegnapi 21:16 megcáfolom az állításod. Rengeteg énekes-gitáros ismerősöm van, és a nagy részük puhap*cs, annak ellenére, hogy kemény zenét játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!