Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Bejönnek nektek a zenész srácok? Csajok válaszát várom 15-18 év között : )
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 14:57
1/18 anonim válasza:
Engem különösen nem érdekel, hogy zenél -e vagy sem, de valahogy véletlenül mindig pont a zenész srácokat néztem ki. :D
2/18 anonim válasza:
alapvetően semmit sem jelent ha zenész. attól még lehet buta, rusnya, nyomorék. egy tulajdonságot hiába emelsz ki.
pl cigányzenész az életben nem jönne be
3/18 anonim válasza:
nekem nagyon, bár magam is zenész vagyok (legalábbis próbálok jól hangzó dolgokat kicsikarni a gitárból:D)és már elmúltam 18 :)
4/18 anonim válasza:
Sztem nem az számít h zenész e vagy sem de sztem jó pont a csajoknál!!
5/18 anonim válasza:
Milyen hangszeren játszol? Amúgy sztem ez lényegtelen, de azért egy pluszpont jár érte. :)
6/18 A kérdező kommentje:
Gitáron :) ja és nem vagyok rusnya, se bunkó és van stílusom :D
2010. júl. 18. 15:17
7/18 anonim válasza:
Nálam se plusz, se mínusz pont. Képzeld csak el a mi iskolánkban mindenki zenész...Ha mind bejönne:D Az a plusz pont, ha helyes, kedves, vicces srác vagy.
8/18 anonim válasza:
Húú én imádom őket, olyan cukik, Ő a kedvencem!!
10/18 anonim válasza:
mindig a gitárosnak van a legtöbb és legjobb csaja.
srácok, tanuljatok gitározni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!