Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet gitáros, énekes fiúkkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Én egyet sem ismerek, de olyan jó lenne...
Iratkozzak be én is gitárra?
2011. jan. 14. 22:22
1/13 anonim válasza:
Járj el amatőr bandák koncertjére, állj az első sorba és mosolyogj ellenállhatatlanul :))
De a te ötleted is jó. :)
2/13 A kérdező kommentje:
ó, első! ez jó, köszi :))
2011. jan. 14. 22:32
3/13 anonim válasza:
Látom ezt már megválaszolták ... na akkor én megyek is vissza gitározni!
4/13 anonim válasza:
párom gitározik, már szintizik is, volt kisebb bandájuk, melóhelyen ismertem meg mikor mellette dolgoztam, azóta is dúl a szerelem, és mindig mondja h énekeljek, mert tetszik neki a hangom :)
amúgy interneten ismerkedj vagy szórakozóhelyeken gitárosokkal
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
második : :DD
2011. jan. 15. 11:36
7/13 dag válasza:
Rock csapatban vagyok szoló gitáros, de úgy vettem észre hogy a csajokat nem nagyon mozgatja!
9/13 anonim válasza:
nekem bejönnek a rockerek... xd :)
háát amúgy szerintem is menj el koncertre, vagy rockerek.hu-n is keresgethetsz gitárost sztem..vagynemtom.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!