Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha hallanátok...

Ti mit tennétek, ha hallanátok, hogy a szomszédotok veri a feleségét?

Figyelt kérdés
Panelban lakunk,így óhatatlanul áthallatszik minden.Nem olyan rég költöztünk ide.A szomszédunkban egy 50-es házaspár él. Egy hónapja kb átkopogtam,mert nem vettem még konzervnyitót,de kellett volna,gondoltam,kérek kölcsön a szomszédtól és egyben bemutatkozok. Hát mikor megláttam a nőt,tátva maradt a szám.Akkora monoklija volt,hogy csak lestem,és ki voltak sírva a szemei.Mondtam ki vagyok és mért jöttem,behívott.Aztán a szobából előjött a férj és úgy nézett rám,mint a véres rongyra.Látszott rajta,hogy ittas volt,még köszönni sem köszönt. Hát nem is szenteltem nagy figyelmet az egésznek,de mára már minden naposak az üvöltözések,a hupogások,néha még sikítozik is a nő,a pasas meg csak üvölt,mint aki nem százas.(A vicceskedők kedvéért írom,nem hinném,hogy szado-mazo szexről lenne szó) Én nem akarok belemászni mások életébe,de a mi életünk is kicsit felborult,mivel éjfélkor még az üvöltözést,csapkodást kell hallgatni. Nem tudom,mit lehetne tenni,mert valójában semmi közünk hozzá,mi zajlik náluk,de nagyon zavaró,hogy ha akarjuk ha nem,ezt kell hallgatnunk. Van,hogy az ember hajnalban erre riad. Mit lehet tenni ilyen esetben/füldugón kívül/?

2012. nov. 29. 10:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Jól tetted hogy feljelentetted! Nekem van régebbről egy olyan sztorym,hogy a lakásban megtámadtak, kinyitottam a kis ablakot segítséget kértem, még 4 lakás volt az emeleten,mindegyikben laktak, v. ker. belváros,és senki nem segített.Nem hívták a rendőrséget pedig azt kértem nem egyszer vagy 5-ször és nem!! És elég komoly volt a helyzet. Az ilyen embereknek azt kívánom hogy ők se részesüljenek SOHA segítségben!
2013. nov. 15. 16:28
 32/42 anonim ***** válasza:
89%
vagy csak szimplán az áll a háttérben, hogy terrorban van tartva a nő, és egyszerűen nem mer feljelentést tenni, mert retteg a következményektől.
2013. nov. 15. 16:28
 33/42 anonim ***** válasza:

Látom hogy régi kérdés, de azért kedves kérdező, hogy téged folyamatosan az érdekelt a dologban, hogy füldugó vagy mitől 'tehetsz úgy mintha ott sem lennének'?? Hát ez besz@rás..

A nő azért nem élt bejelentéssel, mert meg van félemlítve, verziói:

1. verik de van hol laknia,

2. feljelenti, hazamegy a férfi bedurvul hogy börtönbe akarják juttatni, és vagy olyan súlyosan bántalmazza hogy 'életképtelenné' teszi, vagy .

Ami életben tartja azt a nőt az az hogy egyszer majd jön valaki aki megmenti, és lehet más élete, és ez csak egy rémálomnak fog tűnni.

Ehhez olyan valakire lenne szüksége, aki a kezébe nyom 2-300 ezer forintot hogy húzzon el onnan.

De ki fog? Az ilyeneknek nincs családja meg ilyenek..

És még ha el is tudna húzni,attól még nincs megoldva az élete, mert egy bizonyos ponton megint össze fog költözni valakivel a megélhetés miatt..

Szegény nő..

De nem fog..

2013. nov. 15. 16:31
 34/42 anonim ***** válasza:
a 'De nem fog..'nem tudom mit keres ott..
2013. nov. 15. 16:33
 35/42 anonim ***** válasza:
nemlehet a Nane egyesület apirja bedobása helyett elmenni a klérdezőnek a Nane egyesületbe? Azok nincs valami olyan ötlete ami nekünk laikusoklnak nincs?
2013. nov. 15. 16:48
 36/42 anonim ***** válasza:

miért lett kiemelve ez a kérdés ,egy éves.

megoldódott az ügy? mi lett a folytatása?

2013. nov. 15. 17:37
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Átmennék és meg kérdezém, hogy mi a büdös **** -t csinálnak már azt ha felállna nekem kezelésbe venném és megmutatnám neki milyen ha ő van a feleség szerepében én meg verem, mint egy büdös kis ku***t.... Ha meg nem jampiskodna akkor beszélnék a feleséggel vagy fejjelenteném a roh@dékot azt jólvan...
2013. nov. 15. 22:41
 38/42 anonim ***** válasza:
5%
és lecsuknak s megkapod ugyanezt a börtönben a nehézfiuktól. a nemi életedet is lerendezik.
2013. nov. 15. 22:49
 39/42 anonim ***** válasza:
7%
Semmit, nem az én gondom.
2013. nov. 16. 07:01
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy berobogsz a rendőrségre és bejelentést teszel (nem feljenetést!). Az ő dolguk az, hogy kivizsgálják és megtegyék a szükséges lépéseket.
2014. jan. 5. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!