Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden férj úgy csinál,...

Minden férj úgy csinál, mintha szállodában lakna, vagy csak én fogtam ki ennyire?

Figyelt kérdés

A férjem egyszerűen még ennyi idő után sem képes maga után elpakolni, a szennyesét a szennyestartóba dobni, vagy az ételmaradékot evés után elrakni a helyére. Mást nem kérek tőle, tehát nem azt várom, hogy tartsa rendben a komplett háztartást, hanem hogy ne minden reggelt azzal kelljen kezdeni, hogy az este szétdobált ruháit és a reggeli készülődése nyomait tüntessem el. Ha nem dolgozik, és itthon van, akkor ahová megy, ott vannak széthordott és széthagyott cuccok utána. Nagyon elegem van, nyilván az elmúlt 5 év együttélés során már milliószor szóvá tettem ezt neki, de semmi. Éppen elég nekem egy gyerek után pakolnom egész nap, meg a többi általános házimunkát elvégezni, éppen csak annyit kérek tőle, hogy a tiszta ruháját a szekrénybe, a szennyest meg oda rakja ahova valók és ne hagyjon terülj-terülj asztalkát evés után. Hát ilyen nagy kérés ez?

Tudom, reggeltől éjszakába nyúlóan dolgozik, fáradt, ezért most nem is szólok neki, de mivel ez van akkor is, ha itthon van, csak mert neki akkor pihennie kell.. hát... ezen elég gyakran bepöccen az agyam! Vagy nem kellene?

Azt ne írjátok, hogy hagyjam ott, ne pakoljam el, mert 50 m2-en lakunk, így is minden meglátszik, ha nem a helyén van, zsúfolt a lakás kissé, szóval ha már két napig ott hagynám a cuccait, ahova pakolja, akkor nem férnénk. Ráadásul a baba mindent fogdos, pakol, szóval a stift, zselé, parfüm, stb. nem is maradhat elérhető távolságban!

2012. nov. 29. 09:01
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
65%

most azért pontoztatok le, mert a völegényem ilyen?:) hát sorry...én megcsinálok mindent amit kell, mire hazaér ebéddel várom, nagyrészt én takaritok, mert jóval előbb hazaérek...de ő magátol elmosogat, leviszi a szemetet...ha a ruháit elő is hagyja elpakolja minden gond nélkül...mos...főz...takarít...segít mindenben...sajnálom, ő hozzá szokott, egyedül élt, megcsinálta magára...nem élettelen, ha nem lennék is tökéletesen megélne...azért irigykedni nem kell ám:) teszem is össze a két kezem, hogy ilyen férfit találtam magamnak, aki segít minden szó nélkül és az én érdekeimet tartja szem előtt...én meg az övét...tiszteljük egymást és mindenben segitünk a másiknak...és ketten együtt nagyon hatékonyak is vagyunk...sorry....ez van:)

24L

2012. nov. 29. 13:16
 32/39 Jégtánc ***** válasza:
79%
Szerintem csak megszokásból pontozgatnak:D Bár itt most nem a takarítás a kérdés hanem a plussz meló.Igenis a kedves dolgozó fél is pakoljon el maga után.Ne utánam,azt megoldom én.Gyerek után se.Viszont maga után pakoljon.
2012. nov. 29. 13:20
 33/39 anonim ***** válasza:
74%
Engem is lepontoztak, pedig én csak leírtam, hogy egyikünk sem hibátlan és egy kis tolerancia nem ártana. Továbbra is fenntartom, hogy a sok háborgóban is biztos talál kivetnivalót a párja, csak persze az szerintük semmiség.
2012. nov. 29. 13:24
 34/39 anonim ***** válasza:
39%

Jégtáncnak és a 20as válaszolónak nagyon igaza van.

Szerencsére az én férjem mindent megcsinál, legtöbbször magától, de ha bármire megkérem, akkor is szívesen besegít. A kapcsolatunk elején neki is kellett egy kis "nevelés" koszos zokni téren, de gyorsan belejött :)

2012. nov. 29. 14:59
 35/39 anonim ***** válasza:
51%
Kedves 33as! Nagyon jól megfogalmaztad a lényeget, számból vetted ki a szót :)
2012. nov. 29. 15:07
 36/39 anonim ***** válasza:
74%

A "bölcsek", akik a feleséget leugatják, hogy neki miért sok az a 10 perc, azok tegyék már fel a kérdést, hogy a férjnek miért sok a 10 perc.

Nem a 10 perc a lényeg, hanem az, hogy b*szik megcsinálni és igénytelen. Nem figyel nem hogy a feleségére, de a gyerekére sem.

Nem csak az a figyelem, hogy dolgozik a megélhetésükért!

2012. nov. 29. 19:03
 37/39 anonim ***** válasza:
76%

Lehet hogy én otthon vagyok a babával és ő dolgozik, de alapvető tisztelet hogy ha leveszi a ruháit bedobja a szennyes tartóba, és nem hagyja ott, sétál el mellette hogy majd én bedobjam ha arra járok éppen.

Vagy ha reggel megy dolgozni megcsinálom neki a reggelit (olyankor én még nem eszem) de ha végzett tegye be a tányérját a mosogatóba ne kelljek ahhoz is én.

Természetesen elmosogatok, kimosok, és takarítok szívesen mert tudom hogy fáradt és értünk dolgozik, de egy felnőtt férfiben legyen annyi hogy be tudja tenni a szennyesét a tartóba :)

2012. nov. 29. 22:28
 38/39 Jégtánc ***** válasza:
Na mi van,valaki bal lábbal kelt fel?
2012. nov. 30. 10:01
 39/39 anonim ***** válasza:

Én alapból ilyen férfit nem választanék társnak.

Eleget pakolászok apám után és párom apja után is, mert lusta görények még a széket is betolni maguk után! Szólni meg nem lehet nekik, pedig párom apja még munkanélküli is mellé...

2012. nov. 30. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!