Mit tegyek, ha a férjem nem hajlandó elfogadni, hogy meleg a fiunk?
Majd elfogadja..sokként érte a hír, megemészti.
Mi anyák elnézőbbek vagyunk.
Mikor a gyerekünk olyan párt választott, aki nem igazán tettszett a férjemnek, azzal győztem meg, akkor a gyerekét is elveszíti. Hosszú idő volt, mire belátta.
Egy férfinak nehezebb elfogadni, hogy a fia nem lesz olyan, mint ő..az apakép, a férfi.
Pedig el kell fogadnia. Sajnálom. Nem azt, hogy meleg, henem mert ez miatt nem lesz könnyű az élete.
Jó, hogy legalább Te megérted.
Egy anya.
Nem szabadott volna elmondani a férjednek.Nagyon ritka az az apuka amelyik elfogadja a dolgot.Az anyukák általában elfogadják , illetve másként látják de az apukák nem.
Sajnos ez miatt lehetséges hogy eltávolodik egymástól az apa és a fia.
Konzervatívabb emberek nem fogadják el.Nem szabad ráerőltetni mert annál rosszabb lesz.Talán az idő majd könnyebbé teszi a dolgot.
"...Valahol megértem, mert anyaként én sem tudnám elfogadni. Lehet hogy konzervatívak vagyunk, de ez van.."
Ugyanezt gondoltam addig, amíg a fiam nem állt elém azzal, hogy öngyilkos lesz, mert nem tudja elfojtani magában az érzéseit.
17 évesen igenis tisztában lehet vele hogy meleg kedves előző válaszolók.Hogyha egy 14-15 éves fiúról lenne szó abban az esetben lehetne mondani hogy nem alakult még ki a szexualitása.De egy 17 éves majdnem felnőttkorú srácnak már bizony kialakult.
Azok az emberek akik azért váltanak a saját nemükre mert csalódnak az ellenkezőben nos az egy más eset.Egy valódi homoszexuális nőnek vagy férfinek volt már kapcsolata az ellenkező nemmel viszont ott jön rá hogy neki nem az kell.
Sok szülő nem tudná elfogadni..nehéz is, biztosan.
2. vagyok. Mire mentünk a tiltakozásunkkal ? A menyem szülés közben meghalt, a gyerek anya nélkül nő fel.A család szétesett. Sajnálom azt az időt (nem rajtam múlt) amit haraggal töltöttünk. Amit már nem tudunk visszahozni.
Szerintem nincs baj.
Szóval ha jól értem a férjed nem a fiaddal harcol, nem bántja őt, csak pusztán nem akar asszisztálni a dologhoz.
Ez azért van, mert abban reménykedik még változhat a dolog és nem akarja, hogy esetleg miatta ne változzon.
Ameddig nem b*szogatja a fiatokat, addig hagyd rá. A fiad is kibírja, ha nem viszi a pasiját, nem élettársak, csak 17 évesek.
'17 évesen telebeszélték a fejét, azt sem tudja mi a normális. Jó esetben kinövi... De azért jó lenne, ha felvilágosítanátok szexuálisan , meg amúgy is..."
Ez a legnagyobb baromság amit az utóbbi időben olvastam. Az, hogy valaki meleg azt NEM LEHET kinőni. Nem tudom, ezt sokan miért nem bírják felfogni. Több meleg embert is ismerek, olyat is akit akit a szülei egyáltalán nem fogadtak el, sőt megpróbálták átnevelni. Hadd ne mondjam, ennek milyen pszichés következményei lehetnek egy gyermek vagy tinédzser esetében.
Kérdező. Hagyj időt a férjednek, remélhetőleg előbb-utóbb rájön, hogy ezzel csak elmarja maga mellől a fiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!