Mit tegyek, ha a férjem nem hajlandó elfogadni, hogy meleg a fiunk?
23:41
Nem egészen. Konkrétan az az ember antiszociális, aki társadalom/közösség ellenes. Aki szó szerint gyűlöli az embereket, nem jár társaságba és bezárkózva, magányosan él.
Az meg természetes, hogy az anyának rosszul esik ez. De mivel a férje is hasonlóan gondolkodik, így nem hiszem, hogy fennakadna ezen. Egyébként idézek: "én elfogadtam őt és a barátját is. Nem örültem neki, de elfogadtam." Tehát az anya is csak azért fogadta el, mert a fia. Ettől még nem változott meg a melegekkel kapcsolatos nézete.
Idővel a melegekkel kapcsolatos nézetei is megváltoznak majd, ha jobban utána olvas a dolgoknak és tapasztalatokat is fog szerezni a témában. Ezért ellenzik annyira ezt az egészet itthon, mert nem ismerik a melegeket. Ez az ismeretlentől való félelem.
23 meleg F.
Kit bántottam? Írtam egy szóval is, hogy gyűlölöm a melegeket? Nem fogadom el, ennyi.
Az apának mit kell vállalnia? Itt mindenki azt a szegény kis meleg gyereket védi... Abba bele se gondoltok, hogy az apának hogy eshet ez az egész. Azért nem olyan könnyű feldolgozni, hogy a fia meleg.
"Értekezés címszó alatt ne írjál olyat, hogy behúzom a fülem és a farkam..."
Miért, nem így van? Ott biztos nem hangoztatod az itt leírtakat. Persze nem szó szerint kell érteni.
Elég sok helyen felvállaltam magam, de persze kulturált közegben és sehol se okozott gondot ez. Szóval nincs teljesen igazad. A buszon minek hangoztassam ezt? Nem vagyok én heteró, hogy parádézzak az utcán, a trolin stb.
23 meleg F.
23:59
Azt kell vállalnia, hogy a fia nem mazochista és megszakít vele minden kapcsolatot.
Lehet, hogy az anya is a gyerekét választja. Volt már olyan, hogy azért váltak el a szülők, mert az apa homofób volt és az anyának választania kellett.
23:59
Azért védik a gyereket, mert az apa lépett fel támadólag.
"Nem vagyok én heteró, hogy parádézzak az utcán, a trolin stb."
És akkor a heterok támadják a melegeket, mi?:D Vedd már észre magad:) Most jön majd az, hogy minden meleg egy szent. Nem isznak, nem drogoznak, nem randalíroznak és így tovább. Na ne vicceljünk már. Egy meleg és hetero között annyi a különbség, hogy az egyik a saját neméhez vonzódik. Ezen kívül ugyanolyan ember.
00:05!
Igen, ez esetben a fiúnak is vállalnia kell a következményeket. Az apa a fiát, a fiú az apját veszíti el...
A homofóbot meg felejtsd el. Az apa nem homofób. Akkor lenne az, ha szóban és fizikálisan is bántaná a fiát. Ezzel szemben csak nem fogadja el a fia másságát. A kettő nem ugyanaz.
00:07
A leírtakból semmi nem utal arra, hogy támadólag lépett volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!