Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a férjem nem...

Mit tegyek, ha a férjem nem hajlandó elfogadni, hogy meleg a fiunk?

Figyelt kérdés
Fiam 17 éves, miután elmondta a dolgot, én elfogadtam őt és a barátját is. Nem örültem neki, de elfogadtam. A férjem viszont hallani sem akar arról, hogy például meghívjuk, megismerjük a fiam barátját. Egyszerűen elzárkózik előle, ha csak szóba kerül, annyit mond, hogy "ebben a házban nem lesz b...lás".

2012. nov. 10. 22:12
 111/138 anonim ***** válasza:
23%

00:41

Mi lesz később? Semmi. Akkor már a saját házukban fognak élni, ahol azt csinálnak amit akarnak. Ahol most lakik, az a szülei háza... A gyerek témába pedig nem szeretnék belemenni. Ezt kérlek te is mellőzd most, ha lehet.

2012. nov. 12. 00:51
 112/138 anonim ***** válasza:
17%

"a sok homofób mindig mondja, hogy a melegek maradjanak a négy fal között. "ebben a házban nem lesz b...lás"

Szép. Mégis hova menjenek? Az erdőbe?"

Magánügy. Nyilvánosan ne csinálják, az a lényeg.

2012. nov. 12. 00:54
 113/138 anonim ***** válasza:
85%
Senki nem beszélt itt arról, hogy bármit is nyilvánosan akarnának csinálni. Fura gondolkozásotok van nektek, heteróknak!
2012. nov. 12. 00:59
 114/138 anonim ***** válasza:
27%

Ahogy mondod, én se beszéltem arról. A válaszodra reagáltam, hogy mindegy hova mennek, csak ne nyilvánosan csinálják.

"Fura gondolkozásotok van nektek, heteróknak!"

Bagoly mondja verébnek...:)

2012. nov. 12. 01:03
 115/138 anonim ***** válasza:
76%

Egyáltalán nem a meleg propaganda beszél belőlem. Próbáljatok meg elvonatkoztatni.

Ha adott egy heteró pár azokat ünnepelik, tapsolják, dicsérik, segítik ahol lehet. Mondhatni jóval könnyebb dolguk van, mint egy meleg párnak.

Azért akad elég sok meleg pár, akik életük végéig együtt marad. Most hasonlítsátok össze, hogy mennyi nehézséggel kell szembesülni egy meleg párosnak, akár családon belül is. És, ha mégis kitartanak egymás mellett az igenis teljesítmény és igazi szeretet, szerelem. Ilyen szempontból érzelmek és összetartás szempontjából mennyivel értékesebb tud lenni egy meleg kapcsolat, ha tartós, mint egy heteró. Csak egy pillanatra képzeljétek bele magatokat egy meleg ember helyébe(ne a felvonuláson táncolók egyikébe, hanem az átlagéba). Szereted a párod, de egy csomó helyről ér, vagy érhet elutasítás. Milyen kötődésre van itt szükség, hogy együtt tudj maradni a másikkal.

23 meleg F.

2012. nov. 12. 01:09
 116/138 anonim ***** válasza:
18%
Ez mind szép és jó, de ugyanez elmondható egy hetero párról is. Az értékről meg annyit, hogy egy hetero kapcsolatnál meg ott van a sok kísértés stb. és, ha azok ellenére együtt maradnak... Szerintem ebbe nem érdemes belemenni. A heteroknál és a melegeknél is van tartós kapcsolat. Az értékbe egyébként be lehet azt is vonni, hogy egy hetero pár tud gyereket nemzeni, ezzel szemben egy meleg pár nem. Ennél nagyobb érték pedig nincs egy kapcsolatban. Hozzáteszem, én se vitatkozni akarok.
2012. nov. 12. 01:17
 117/138 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó! Megnyerted a nap tahója címet.

És van jogom beleszólni, mert veled ellentétben ismerek meleg férfit, de meg kell mondjam fényévekkel intelligensebb nálad:D

És ne hasonlítsd már a pedofilokkal, basszus ennyire nem lehetsz ostoba. Tudod egyáltalán mi a pedofília? Ne használj olyan szavakat amiket nem ismersz:D

2012. nov. 12. 14:50
 118/138 anonim ***** válasza:
77%
#119, bármennyire is képtelen vagy láthatóan elfogadni, attól még az van, hogy a szexuális preferenciáknak semmi köze a jogokhoz meg a kötelességekhez, egy saját neméhez vonzódó embernek pont ugyanannyi joga van bármihez - közte a saját véleményének kifejtéséhez, mint egy heteroszexuális embernek. Ez van, még ha egyeseknek nem is tetszik...
2012. nov. 12. 15:04
 119/138 anonim ***** válasza:
81%

Heteró férfiak nem szoktak análisan közösülni a barátnőjükkel? Akkor kik a fartúróak? Egyébként számos meleg férfiasságban veri a heteró férfiakat. A férfiasság nem abban rejlik, hogy az ember kihez vonzódik.

23 meleg F.

2012. nov. 12. 15:50
 120/138 anonim ***** válasza:
70%

14:47

mért ömlik ennyire a gyűlölet belőled? Egyáltalán mért érdekel a téma? Egyértelműen nem érzed magad elég férfinak, azért írogatsz ilyeneket. Nincs elég önbizalmad.

Valószínűleg szexuálisan zaklattak kiskorodban.

2012. nov. 12. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!