Mit tegyek, ha a férjem nem hajlandó elfogadni, hogy meleg
a fiunk?
Figyelt kérdés
Fiam 17 éves, miután elmondta a dolgot, én elfogadtam őt és a barátját is. Nem örültem neki, de elfogadtam. A férjem viszont hallani sem akar arról, hogy például meghívjuk, megismerjük a fiam barátját. Egyszerűen elzárkózik előle, ha csak szóba kerül, annyit mond, hogy "ebben a házban nem lesz b...lás".
az ilyenekre felesleges reagálni, látjátok elég csak jelenteni, és törlik a buta kommentjét...
2012. nov. 13. 11:05
122/138 anonim válasza:
Te tényleg sötét vagy mit az éjszaka. Hogy lenne már ugyanaz, mint a pedofília? A meleg megront valakit, kényszerít gyereket a közösülésre? NEM! A meleg párkapcsolat 2 felnőtt ember közös döntésén alapul. Ha ezt nem fogod fel, akkor sajnállak.
És semmivel sem másabb az az anális szex, az is fartúrás.
És igen, ismerek olyan meleget, aki valószínűleg férfiasabb nálad.
Amúgy minek jössz ide írogatni, ha ennyire zavarnak a melegek? Csak nem valami el fojtott dolog van benne?
2012. nov. 13. 19:11
123/138 anonim válasza:
Senkit nem provokálnak, csak szeretnének normális életet élni úgy, hogy a magadfajta barmok nem alázzák őket folyamatosan.És ehhez mint embernek ugyanolyan joguk van mint bárki másnak. Tőlem utálhatod őket, de mivel nem vagy tájékozott a témában ezért jobb, ha csöndben maradsz. Ismerek több meleg embert is, de veled ellentétben intelligencia is szorult beléjük, empatikusak és nem ítélnek el senkit azért mert másnak született.Az a néhány aki kimegy tüntetni, az egy csoport barom, de ez a melegek csak kis százaléka. Mellesleg ti férfiak vagytok oda az anális szexért, ti is fartúróak vagytok, az tökmindegy, hogy ezt nővel csináljátok. :)
2012. nov. 13. 19:14
124/138 anonim válasza:
Hűtsed le a srác fejét, majd észhez tér. Amúgy én teljesen megértem a férjedet, bár nincs még ilyen tapasztalatom, de szerintem én sem tudnám elfogadni. Szerintem járassátok pszichológushoz, hátha kiderül valami gyermekkori trauma, ami a melegség oka.
2012. nov. 13. 19:48
125/138 anonim válasza:
úgy látszik ez a 18%-os okostojás valami furcsa mód késztetést érez, hogy minden homoszexualitással kapcsolatos kérdéshez hozzászóljon. itt valami bibi lesz a háttérben... javaslom szakember felkeresését, aki segít tisztázni, mi állhat ennek hátterében.
2012. nov. 13. 20:38
126/138 anonim válasza:
Az igazságot elrejthetitek ugyan de eltörölni nem tudjátok. Kötelességemnek érzem felszólalni az általános emberi értékek mellet és a köpönyegforgató liberalizmus ellen A melegek csak egy bábu a hatalom kezében úgy ahogy a többi kisebbség is ezen lehet összeugrasztani a jó népet. Nem tudom hogy akik itt kampányolnak a deviánsok mellett hogy néznek egy férfi szemébe ezek után. A sok képmutató ember nem tudja milyen szörnyű beteges eszmék mellett áll.
2012. nov. 14. 17:06
127/138 anonim válasza:
"A melegek csak egy bábu a hatalom kezében"
Mondom...menj orvoshoz. Üldözési mániád van...
2012. nov. 14. 18:32
128/138 anonim válasza:
az általános emberi értékek, mint a tolerancia, elfogadás, szeretet? rosszul csinálod.
2012. nov. 14. 21:08
129/138 anonim válasza:
Nem szeretnék a vitába belefolyni, csak a homokosokhoz lenne egy kérdésem, hátha tudják rá a választ.
Miért neveznek melegnek valakit? Mármint nem arra gondolok, hogy a kukira bukik, ez tiszta sor. Hanem miért pont a meleg? Miért nem hideg? Tényleg érdekel.
2012. nov. 14. 21:12
130/138 anonim válasza:
Nem vagyok se férfi se meleg, de:
"A német schwul után. A schwul, schwüligkeit jelentése forró, kellemetlen, párás meleg. A németben ezzel a szóval illették/tik a homoszexuálisokat, és ennek fordítása a meleg szó a magyarban. "
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!