Meleg vagyok, és nem tudom magam elfogadni. (bővebben lent) Hol a kiút innen? Mit tegyek?
Látom, ahogy darabokra hullik a személyiségem. Nem ismerek magamra, az életmódom már jó ideje szó szerint önpusztító (vagdosás, gyógyszer+alkohol… stb.). Persze senki nem tud semmit erről, mert ügyesen eltitkolom... segítség!
25/F
25 éves vagy. Mégis mire tippelsz, mi segíthet? Csak és kizárólag a szakember!
Van támaszod? Szüleid, barátaid tudnak erről? Elfogadnak?
Muszáj szakszerű segítséget kérned. Ez nem ok arra, hogy tönkretedd magad, hidd el, érdemes keresni valakit, aki segít. Később örülni fogsz a jó döntésnek.
25/N
Keress fel egy szakembert.
Te normális vagy? Hogy kívánhatod egy másik ember halálát, hogy javasolhatsz neki egy akasztófás halált? :O
Második: neked is kellene egy szakember, te homofób sz@r.
Kérdező: mindenképp kérj segítséget pszichológustól, pszichiátertől. Nem éri meg, hogy emiatt tönkremenjen az életed, a homoszexualitás nem akadálya a teljes, boldog életnek, mégha ezt most nem is így látod.
Én is kíváncsi lennék, mit gondol a családod.
Az életed, az egészseged ajandék,
ha problémad van, ne tetézd azzal, hogy lerombolod azt is, ami még van.
azt nem tudod elfogadni hogy meleg vagy , vagy van más is ?
amúgy nem volt még kapcsolatod ? és mit csinálsz , tanulsz , dolgozol ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!