Mit tegyek, nem birom magam elfogadni?
nem birom magam elfogadni, nem érzem magam szépnek. van egy barátom, Ő mindig mondja hogy szép, csinos vagyok, de én nem érzem magam annak. mit tegyek, hogy el tudjam magam fogadni???
az értelmes válaszokat előrre is köszi!
(l/14)
Kösd le magad valamivel,ne ezzel foglalkozzál.
Egy idő után minden megszépül,még Te is.
Előszőr is felkéne magadban mérned,hogy mi az előnyos rajtad. Pl a szemed, a szád :)
Tudod mindenki másképp látja magát.
Adok egy jó tanácsot Nekem néha ez bevált :D
Nézz bele úgy a tükörbe, mintha idegen lennél saját magaddal szemben. Úgy értem mintha egy idegen vki nézne téged vissza a t ükörbe. :D Éld bele magad...próbáld meg elképzelni.És akkor sikerülni fog másképp látni magad ;)
Sok sikert hozzá!
Sajnos én is ezzel a problémával küzdök :S
Én is hasonló cipőben járok,mint te.
Úgy igazán az ember nem tudja egyik pillanatról a másikra megváltoztatni magát. Ehhez sok idő kell, hogy változtass belülről,azt,hogy elfogadod magad. Gondolkozz el azon,hogy mi az amit nem szeretsz magadon, mióta érzed ezt, vagy valakinek a hatására kezdtél el így gondolkoni magadról (?)...Tedd fel magadban a kérdést, és ha megvan rá a válasz írd le egy papírra. Írd le az összes rossz tulajdonságodat, azt is,hogy mit nem szeretsz magadon, és tépd össze a papírt! Aztán próbáld meg azt, hogy megnézed magad a tükörben , és mit látsz szépnek magadon? A szemedet, az orrodat, a szádat? Ha úgy érzed, akkor változtass magadon.Pl menj el vásárolni.Vegyél magadnak egy szép felsőt, vagy nadrágot...Csinálj magadról fotókat, akármilyenek is!, rakd fel gépre és tartsd meg.ÉVről-évre fogsz változni, és a fotókon megfogod látni a változást.Lehet,hogy most így érzel de lehet évek után majd rájössz, hogy milyen buta is voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!