Szerintetek sokat várok el?
Hát, ha vállalta ő is a gyerekeket, akkor én azt gondolom, hogy magától érthetőnek kéne lennie, hogy foglalkozik a gyerekeivel. A férjem reggel 6-kor megy munkába és délután 5-kor ér haza, de utána mindig foglalkozik a gyerekünkkel. A házimunkát én csinálom, a ház körülit ő vagy én, a gyerekünket én látom el, tehát én etetem, ritkán ő, én pelenkázom, fürdetem, öltöztetem stb., de jelen szokott lenni ő is. De sokat játszik a gyerekünkkel.
Én azt gondolom ez volna a normális.
Szóval nincsenek nagy elvárásaid.
Napi 4 óra munka nem túl sok... és főleg nem fárasztó.
Uh délelőtt igazán besegithente 1-2 dologban vagy foglalkozhatna veletek. Ültesd le és mond el neki szépen nyugodtan mi zavar mit szeretnél. Hisz néma gyereknek ... tudod.
Szerintem nem, de szerinte biztosan igen.
Nem vagyunk egyformák.
"de mindig csak ült a gép előtt, és még csak rám sem nézett"
Mit csinál? Játszik?
Amiért iylen szépen megköszönöd a válaszokat, megérdemled a korrekt választ.
Nem, nem is várható el tőled, hogy mindent te csinálj. Szuperhősök a TV-ben vannak. Más családokban atért működnek a dolgok, mert a férj szereti a gyerekeit, igénye van rájuk, elviszi őket (apás délelőtt-délután), míg a nő magával is tud foglalkozni vagy a háztartással (de inkább magával, ki tud kapcsolódni). Ráadásul egy férfi segít a házimunkában is. De nem azért mert muszáj, hanem mert egyenlő partnernek tekinti magát és a feleségét. Nem szolgáltatja ki magát (hűű tudod hány férfinek kell megmelegíteni az ételt?).
Sajnos a te férjednek semmi igénye nincs a gyerekekre. Ez a házasságok kb 40-50%-ban fordul elő (de lehet magasabb ez az arány). Szomorú dolog ez, ezért vannak iylet érzelemszegény, retardált gyerekek.
Kedves utolsó válaszoló, neked is köszönöm. Hát igen, valahogy én is így gondolom, és ezt már neki is mondtam. Pont ma este ülünk le beszélgetni egyéb más okok miatt is, nagyon remélem, hogy dűlőre tudunk jutni, ha nem akkor ennyi volt.:-(
Szép estét neked, és köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!