Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sokat várok el?

Szerintetek sokat várok el?

Figyelt kérdés
Férjem négy órában dolgozik, tíz percnyire tőlünk, délután négytől este kilencig, ha vannak vendégei tovább is, akár hajnalig. A gondom csak annyi, hogy semmit nem akar megcsinálni magától, pedig annyira szerintem nem kérek sokat. Nem is annyira a házimunkában kellene segítség, mivel itthon vagyok két gyerekünkkel, hanem hogy velük nem akar foglalkozni.Sokszor látja, hogy elusztam a házimunkával, tudja, hogy egész éjjel kelek hozzájuk, reggel hattól fennt vagyok, és mégsem érek soha a végére semminek, és mégis, mikor egész délelőtt itthon van, nem foglakozik velük, csak ha rászólok,hanem a gép előtt ül, amíg próbálom magam beérni. Én reagálom túl, és tényleg nekem vannak irreális elvárásaim?

2012. nov. 8. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Hát, ha vállalta ő is a gyerekeket, akkor én azt gondolom, hogy magától érthetőnek kéne lennie, hogy foglalkozik a gyerekeivel. A férjem reggel 6-kor megy munkába és délután 5-kor ér haza, de utána mindig foglalkozik a gyerekünkkel. A házimunkát én csinálom, a ház körülit ő vagy én, a gyerekünket én látom el, tehát én etetem, ritkán ő, én pelenkázom, fürdetem, öltöztetem stb., de jelen szokott lenni ő is. De sokat játszik a gyerekünkkel.

Én azt gondolom ez volna a normális.

Szóval nincsenek nagy elvárásaid.

2012. nov. 8. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Napi 4 óra munka nem túl sok... és főleg nem fárasztó.

Uh délelőtt igazán besegithente 1-2 dologban vagy foglalkozhatna veletek. Ültesd le és mond el neki szépen nyugodtan mi zavar mit szeretnél. Hisz néma gyereknek ... tudod.

2012. nov. 8. 16:49
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem nem, de szerinte biztosan igen.

Nem vagyunk egyformák.

2012. nov. 8. 16:50
 4/10 Aggressive válasza:
70%
Egyszerűen lusta. Vagy nem érdekli a dolog.
2012. nov. 8. 16:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaitokat, hát igen, szerintem is csak szimplán nem érdekli. Annyiszor próbáltam vele erről beszélni, de mindig csak ült a gép előtt, és még csak rám sem nézett. Pont a minap vesztem emiatt vele össze, de nem nagyon érdekli a dolog, semmire nem mond semmit, ha én nem szólok hozzá, ő sem, és utána úgy csinál, mint ha semmi nem történt volna, ezért éreztem úgy hogy nem-e én várok el sokat, de szerintem sem erőlteti túl magát.Már nem tudom, hogy tudnék rá hatni:-(((
2012. nov. 8. 17:43
 6/10 Aggressive válasza:
74%

"de mindig csak ült a gép előtt, és még csak rám sem nézett"

Mit csinál? Játszik?

2012. nov. 8. 21:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Igen, játszik, vagy ha esetleg balhézok vele egy sort, akkor átül a tévé elé, és onnan néha ránéz a kisebbik fiúnkra.Nagyon unom, a legrosszabb az, hogy egyre bénábbnak érzem magam, amiért nem tudok mindennap főzni, rendet tartani, a gyerekekkel játszani, és mellette még saját magammal is foglalkozni:-(( Más is megtudja csinálni, akkor én miért nem? Már nem tudom, mit hogy csináljak, csak kapkodok egész nap:-(És amiért a legszomorúbb vagyok: Már szinte minden nap veszekszem vele, vagyis én mondom a magamét, ő hallgat, és ezért kegyetlen mérges vagyok, hogy miért nem tudok csendben maradni, mikor úgyis tudom, hogy semmire nem reagál. Áhhh, unom.
2012. nov. 9. 09:33
 8/10 Aggressive válasza:
74%
írtam privátot, ha esetleg nem jelenítené meg.
2012. nov. 9. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Amiért iylen szépen megköszönöd a válaszokat, megérdemled a korrekt választ.

Nem, nem is várható el tőled, hogy mindent te csinálj. Szuperhősök a TV-ben vannak. Más családokban atért működnek a dolgok, mert a férj szereti a gyerekeit, igénye van rájuk, elviszi őket (apás délelőtt-délután), míg a nő magával is tud foglalkozni vagy a háztartással (de inkább magával, ki tud kapcsolódni). Ráadásul egy férfi segít a házimunkában is. De nem azért mert muszáj, hanem mert egyenlő partnernek tekinti magát és a feleségét. Nem szolgáltatja ki magát (hűű tudod hány férfinek kell megmelegíteni az ételt?).

Sajnos a te férjednek semmi igénye nincs a gyerekekre. Ez a házasságok kb 40-50%-ban fordul elő (de lehet magasabb ez az arány). Szomorú dolog ez, ezért vannak iylet érzelemszegény, retardált gyerekek.

2012. nov. 26. 18:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, neked is köszönöm. Hát igen, valahogy én is így gondolom, és ezt már neki is mondtam. Pont ma este ülünk le beszélgetni egyéb más okok miatt is, nagyon remélem, hogy dűlőre tudunk jutni, ha nem akkor ennyi volt.:-(

Szép estét neked, és köszönöm.

2012. nov. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!