Túl sokat várok el a páromtól?
Ez a dolog függ a gyerek korától és attól milyen tipusú gyereketek van.
Az én párom segit itthon mert jól ismeri milyen a lányunk,egy percet sincs el egyedül és nem alszik napközben csak estefelé.
Mondjuk én azt csinálom hogy amit csak lehet megcsinálok,amit nem birok melette azt meg akkor ha alszik vagy a férjem vigyáz rá.Egyre kevesebb segitségre van szükségem,de néha még segit.
sokat vársz a férjedtől és keveset a gyerektől. a gyerek legyen el a szobájában-erre van az ajtórács-este időben aludjon el. 1 gyerek mellett csillognia kellene mindennek. férjed melózik,neki az a feladata,neked ez. ez olyan mintha azt várná el tőled h besegíts a munkájába. te sem tudnád-akarnád nem? nálunk 3 gyerek van,van ami estére marad,de akkor sem a férjemet traktálom,hanem amig játszanak még gyorsan megcsinálom amit muszáj
sztem őt nem az zavarja h itthon vagy,mhanem h tőle vársz el olyasmit amit neked kéne megcsinálni. és sztem téged zavar h otthon vagy ő meg melózik.
nem piszkálódni akartam. tudomásul kell venned h neked most ez a dolgod. gyerek,háztartás.
Értem én, hogy nekem kell többet csinálni, nem azzal van a bajom, de nem értem miért az én feladatom lenne az is, hogy a gyógyszerét felirassam az orvossal, amikor nekem az egy 2,5 órás út BKV-val, neki meg 2 perc a munkahelyétől, majd utána autóval haza is hozzák.
Amit elvárnék tőle, az az, hogy maga után ne hagyjon rumlit, például, ha megtelik a hamutál, akkor ne a muskátlik ládájába nyomja el a csikkeket, hanem ürítse ki és az összegyűjtött csikkeket dobja ki a kukába vagy legalább az erkélyen lévő szemetesbe.
Arra gondoltam, hogy ha megszületik a kicsi, akkor mindketten kicsit többet vállalunk, de ez most úgy néz ki, hogy ő jóval kevesebbet vállal én meg 3* többet.
Mi az, hogy nem a férj dolga? Miért belehalna, ha segítene egy kicsit?
Volt egy ilyen jellegű műsor a tévében. Olyan kismamák szerepeltek benne, akiknek elegük volt abból, hogy férjeik semmibe veszik őket, a munkájukat, és hogy könnyűnek ítélik meg a helyzetüket. Ezért aztán cseréltek egy hétre. A férjek a gyerekükkel, és a háztartás vezetésével eltöltött egy hét után a nők lábát csókolgatták, sokkal jobban megbecsülték őket. Ez kéne sok férfinak, hogy megtudja, az otthon lét, nem egyenértékű a semmittevéssel!
Nekem nincs gyerekem, de bizonyos dolgokat így is elvárok a páromtól, amiben segítenie kell. Persze ezek kis dolgok, és teljesíthetőek! Nem vársz sokat a férjedtől!
Én nem értem, Ti jó sokan napellenzővel jártok.
Amiért a nő otthon van a gyerekkel a férfinek sem szakad le a keze-lába, ha egy héten egyszer mondjuk kiporolja a szőnyeget, vagy felporszívóz...Az én férjem nem tudná elnézni, hogy ő ül a TV előtt én meg mosok-főzök-takarítok mert végre a gyerek elaludt. Fogná magát és besegítene.
Nem tudom minek az eredménye a sok lusta férj...Nevelés?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!