Külön szobában alszom a páromtól, mert elviselhetetlenül horkol éjszaka. Kezdünk elhidegülni, aggódom. Más horkolós pár hogy oldja meg a gondokat?
Mi kb 2éve külön alszunk a férjemmel, mert a babánk még egy éjszakát nem volt hajlandó átaluudni, és a férjem kimerült lenne reggelre, hogyha 10szer kelne miattunk. Mi úgy csinájuk, hogy mikor elalszik a baba átmegyek hozzá: beszélgetünk, szexszelünk, filmet nézünk, ilyesmi...aztán ha nagyon elálmosodunk, akkor visszamegyek a babához. Reggel 6kor kelek, akkor megint átmegyek és összebújunk, fél8kor kel a férjem. Este,mikor meg hazajön, akkor meg próbálunk minél többet együtt lenni. Közös vacsi, közös sétálás.
De persze,mihelyt a babónak lesz külön helye, ami közel lesz a szobánkhoz,akkor ez megszűnik.
Szerintem sem lehet ezt állandóra csinálni Valami megoldás csak van a horkolásra? Én beszélnék a háziorvossal, hátha tud ajánlani valamit
először is meg kellene vizsgáltatni a férjedet, hátha valami betegség, pl. polip okozza a rémes horkolást.
Szerintem önmagában az együtt alvás hiánya nem okozhatja az eltávolodást, hiszen, ő is át tud menni a vendégszobába, mert nem csak az ágyban lehet este 10-kor szexelni...Egyébként meg csak tudjátok, hogy szex lesz, nem? Szex után meg mindenki mehet a maga vackába aludni. Vagy elalszol ott vele, aztán ha horkol, átcuccolsz...
Mikor a gyerek a hálónkban aludt, egy évig, nem is szexeltünk ott, pedig mindketten ott aludtunk...
eleinte felébredtem rá,mozditottam picit az arcán,attól meg nem ébredt,de abbahagyta.
Eltelt 15 év,megszoktam.
Olyannyira megszoktam,hogy nemrég amikor el kellett utaznom,éjjel arra ébredtem hogy túl nagy a csend :):)
Egy év alatt már bőven kialudtad magad, vissza lehet rendeződni, amíg nem késő.
Ha a férjed valóban ANNYIRA horkol, hogy nem tudsz tőle aludni, akkor küldd orvoshoz, mielőtt károsodna az egészsége.
Ha alig horkol, mégis zavar, akkor az alvásprobléma, és a tied.
Volt az egyszeri párbeszéd, amikor egy nő panaszkodott az özvegy barátnőjének, hogy olyan hangosan horkol a férje, hogy nem tud aludni, az özvegy barátnő meg azt válaszolta, hogy ha még egszer hallhatná a férjét horkolni, sokkal jobban aludna. Tanulságos történet szerintem.
Fül- orr- gégészeti vizsgálat kellene, és/vagy egy alvásambulancia felkeresése.
Lágyszájpad egyebek vizsgálata, és általában az ok meghatározása.
Érdemes megpróbálni egy profi fogtechnikusnál készíttetni egy jó harapásemelőt, ezzel megtanul a párod aludni.
Nem gondolom, hogy életed végéig ezt hallgatni kell, a horkolás betegség.
Az viszont nem betegség, ha csendben tudsz csak aludni, ez egy normális-, természetes igény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!