SZÜLŐK! Ti hány éves kortól engednétek a lányotokat éjszaka bulizni hajnali 2-3 ig?
én nem szülő vagyok de engem anyáék kb 16 évesen már engedtek reggelig bulizni.. és ha úgy volt ott aludtam valakinél vagy kijöttek elém valahova ahol leszálltam.
bár én nem voltam sokszor kb 2-3 szor.. mostanában járok csak sokat.
19L
14-15 éves koromban 1-ig volt a kimenő.
16-17- 2-3ig, de fointosabb szülinapkor vagy szilveszteror maradhattam reggelig.
18 éves korom után ameddig akartam.
Engem 20 éves koromig szinte sehova nem engedtek el, este 10-re itthon kellett lennem.
Most 23 vagyok, most tartunk ott, hogy ha valahova megyek, akkor nem mondja meg Anyum, hogy mikorra jöjjek haza, csak megkérdezi, hogy kb hány órára jövök. DE! Amíg nem hallja, hogy hazaérek, addig nem alszik.
Régebben haragudtam miatta, és sokat hisztiztem, mert mi az, hogy nem enged el.
Unokahúgom 16 éves, és tövig rágom a körmömet, ha bejelenti, hogy házibuliba megy. Pedig jó lány, nem iszik, nem dohányzik, nem pasizik. Már tudom, hogy féltésből nem engedtek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!