Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SZÜLŐK! Ti hány éves kortól...

SZÜLŐK! Ti hány éves kortól engednétek a lányotokat éjszaka bulizni hajnali 2-3 ig?

Figyelt kérdés
és hány éves korban hány oráig engeditek/ engedtetek el?
2012. júl. 9. 21:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
14 éves koromtól engedtek, mivel más városba jártam bulizni, mint ahol laktunk. Mindig a legjobb barátnőmnél aludtunk, az ő szülei vittek minket és jöttek értünk a buliba, a szüleim mindig tudták, hogy hol vagyok. Mivel eleve minden buli 10-12 fele kezdődik, ha éjfélig engednek el, mire odaérünk indulhatunk is haza. Soha semmi gond nem volt. Úgy én sem engedném el a gyerekemet, hogy nem megy értük senki, és mondjuk egy fél várost átsétálnak a vak sötétben, vagy éjszakai buszra sem engedném, inkább 50 km-t autózok érte. De ha tudom, hogy jó helyen van, nem egy alja szórakozóhelyen, vagy veszélyes környéken, akkor az időt nem szabnám meg neki én sem. Csak szóljon nekem, ha indulni szeretne haza, vagy így, mint nálunk volt, a barátnők szüleinek.
2012. júl. 9. 22:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer anyám beíratott egy hétre balatonra egy táborba 10 évesen, ahonnan leléptem a második nap, hazajöttem vonattal és átköltöztem barátnőmékhez. Egy hét mulva hazamentem mint aki jól végezte dolgát, és anyám teljesen kész volt, mert kiderült hogy a második napon felhívták a táborból telefonon hogy eltűntem. Majd egy hétig aggódott. De erre valahogy nem gondoltam.

Én sok ilyen hülyeséget csináltam anélkül hogy megengedték volna. Bulikba is mentem minden hétvégén 16 évesen. De előtte is. 13 évesen is mászkáltam sokat éjjel és értek attrocitások is. Volt hogy hasbavágtak és volt hogy el kellett futnom. Talán otthon nem kaptam érte elég nagy büntetést. Meg sokszor nagymamám falazott nekem.

De azt hiszem ha majd lesz gyerekem, arra jobban oda fogok figyelni, mert tudom hogy én milyen kis hülye voltam, 13 évesen már felnőttnek képzeltem magam és azt hittem mindent megtehetek.

2012. júl. 9. 22:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Én vok a "gyerek". Mivel nálunk (Pécs) este 11-kor megy az utolsó busz (vagy ment, mert most már vannak fizetős éjjeli járatok...számszerűen kettő darab), ezért kb 19-20 évesen maradtak ki kb kétszer ilyen későig, de hát drága a taxi, nem volt kedvem sosem eddig maradni.
2012. júl. 9. 22:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Én a 18. szülinapomon maradtam ki, 6kor az akkori barátom kísért haza, a buliba 2ig voltunk, utána hozzá mentünk, mert a bulihoz közel lakott.

Nem aludtunk együtt sem (igaz csak 2 hónapig jártunk), és utána sem maradtam ki sokáig.

19 évesen elköltöztem kollégiumba és ott már semmi beleszólás nem volt. Nem is nagyon lehetett volna.

18 éves korom előtt sulibulikba mentem tizenegy-éjfélig, de anyu eljött elém mindig.

23N

2012. júl. 9. 23:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

ez a hajnali 2-3 ig a legnagyobb baromság... inkább jöjjön haza 9.10 körül, amikor még nem kihalt a város, vagy várja meg a gyerek az első buszt... könyörgöm, ki az, aki pont az éjszaka közepén, hajnali 2kor hívja haza a gyerekét? :-o

mellesleg inkább legyen barátnőnél, havernál alvás, mint egyedül mászkálás. nem az számít, hazajön-e vagy a haverjához át, hanem hogy biztonságban legyen.

2012. júl. 10. 02:33
 16/20 anonim ***** válasza:
18 után.
2012. júl. 10. 09:32
 17/20 anonim ***** válasza:
63%

Most hogy le leszek pontozva,de már kezdem megszokni.

Engem 14 éves koromtól kezdve engedtem a szüleim.Gyakorlatilag bármeddig maradhattam.

20/L

2012. júl. 10. 12:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok.Nálunk is a legtöbbször vagy utolsó,vagy első busz volt.Tényleg a legnagyobb hülyeség az éjszaka közepén hazahívni.Gyalogoljon,vagy hogy?A taxi nagyon drága.
2012. júl. 10. 12:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Engem 16-17 évesen engedtek el az akkor 21-22 éves nővéremmel rendesen buliba, de általában úgy volt, hogy hazamenés előtt telefonáltunk, és értünk jöttek autóval.
2012. júl. 10. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Egyébként igaz amit az egyikőtök írt, hogy inkább jöjjön haza korán, vagy hajnalban mint az éjszaka kellő sközepén.

Én életemben 3 alkalommal voltam bulizni.

1. Éjfélkor jöttem haza taxival, de bármeddig maradhattam volna

2. 10 kor jöttem el mert rossz volt a buli

3. Reggel 5-6 órára értem haza. Komolyan mondom ez volt a legjobb. Nem paráztam hogy "Úristen leütnek éjjel" hiszen már világos volt, tény hogy július volt. És olyan jó érzés volt látni a napfelkeltét utazás közben. Szerintem ez a legjobb.

2012. szept. 24. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!