Túl sokat várok el a páromtól?
Figyelt kérdés
Én gyeden vagyok itthon, ő dolgozik. Amíg mindketten dolgoztunk, ha kértem akkor legtöbbször besegített a házimunkába, bár akkor is hosszas vonakodás és szájhúzkodás közben, mióta viszont itthon vagyok már a legalapvetőbb dolgokat sem csinálja meg még akkor sem, ha kérem rá (azt sem ami az ő feladata lenne). Már próbáltuk ezt megbeszélni, de szerinte ő mindent megtesz ami tőle telik. Nem tudom miért csinálja ezt. Ennyire zavarná, hogy itthon vagyok a kicsivel?2012. aug. 2. 07:35
21/23 anonim válasza:
Ne általánosíts, amíg nem voltál más sírós gyerekével.
22/23 A kérdező kommentje:
A kicsivel (2 éves lesz) hétköznap elég keveset foglalkozik, hétvégén igyekszik ezt bepótolni, de az is maximum 2-3 óra.
A másodállást azért vetettem fel, mert régebben ő ajánlotta, hogy majd ha lesz gyerek akkor vállal másik állást is, hogy könnyebb legyen. Ez most ránk is férne. Mostanra viszont az összes megbeszélt és általa megígért dolgot elfelejtette.
2012. aug. 3. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!